GOD MILJÖ ÄR HALVA JOBBET

Aktiv IT Partner Nordic AB är ett företag med inriktning på IT-konsultbranschen.

VI ARBETAR MED DE STÖRSTA  PÅ MARKNADEN

Vår målgrupp är företag där vi kan ta helhetsansvar eller gå in som spetskompetens vid behov. Vi arbetar med de största på marknaden förekommande leverantörerna av utrustning.

Aktiv IT är numera ett välkänt företag i vår region med stor kunskap inom drift och installationer.

BRED KUNSKAP

Företagets konsultavdelning består av tekniker med en bred kompetens för just ditt behov, samt en mängd partners, som arbetar mot våra företagskunder. 

Vi har välutbildad personal med certifieringar inom såväl hårdvara som mjukvara.

Vår gemensamma kompetens innehåller bl.a. erfarenhet inom Microsoft, Novell samt Linux-miljöer.

Våra certifieringar inom dessa, och andra områden är ett bevis på att vi verkligen kan de produkter vi säljer och installerar.

HÄR FINNS VI

Våra kontor finns i Arvika, Karlstad, Säffle och Årjäng, och arbetar i hela Värmland! Vi supportar även många företag runt om i Sverige och kontor i andra länder.

Kvalitet och miljö

Aktiv IT Partner Nordic AB är ett kvalitets- och miljömedvetet företag som alltid har kunden i fokus. Vi är i certifierade enligt ISO 9001, 14001 samt OHSAS 18001.

Aktiv IT:s arbetssätt finns dokumenterat i vårt interna ledningssystem vilket är ryggraden i vår verksamhet. Ledningssystemet hjälper oss att arbeta enhetligt, effektivt och ger oss möjlighet att ständigt förbättra vår verksamhet. För oss på Aktiv IT är detta arbete viktigt och en förutsättning för att vi ska kunna garantera en hög leveranskvalitet i våra kundprojekt.