Pentera

Automatiserad säkerhetsvalidering

Minska cyberexponeringen

Utvärdera din säkerhetsberedskap med Pentera Automated Security Validation Platform för att veta din verkliga säkerhetsrisk vid varje givet ögonblick. Testa alla cybersäkerhetslager över din attackyta – inifrån och ut – genom att säkert emulera attacker och prioritera patchning med en riskbaserad åtgärdsfärdplan.

Vi arbetar med experter kring pen-testning!

När det kommer till Pentera arbetar vi tillsammans med säkerhetsföretaget Techster Solutions som genomför förstudier, införande, installation och schemalägger tester efter just Era behov. Techster är specialister på denna verksamhet och kan sätta upp en återkommande test av er miljö för att säkerställa att alla hål täpps till

Du borde veta

80 % av säkerhetsintrång involverar kompromissade lösenord.

2019 Data Breach Investigations Report, Verizon - via DBIR Interactive

Kontinuerlig validering

Uppnå uppdaterad validering av hela ditt säkerhetsprogram på ett ögonblick, inklusive försvarskontroller, säkerhetspolicyer, lösenordskonfigurationer och kritiska tillgångar.

Schemalägg tester löpande

Maximera säkerheten. Minimera risken.

500%

Förbättring i saneringseffektivitet

100x

Snabbare penetrationstestning hastighet och täckning

60%

Minskning av extern utgifter för penetrationstestning

De 3 pelarna av
Automatiserad säkerhetsvalidering

Låg touch

Använd agentlös säkerhetsvalidering var som helst. Omedelbart.

Kontinuerlig täckning

Tillgänglig när som helst, på begäran, över hela din attackyta – extern och intern.

Riktiga attacker

Emulera de senaste taktikerna, teknikerna och procedurerna.

Informationssäkerhetsteam står inför en ständig kamp i uppförsbacke

Utbudet av hot som organisationer möter fortsätter att växa och mogna dagligen när angripare upptäcker nya tekniker och tillvägagångssätt för att få tillgång till organisationer. Samtidigt som företag drar fördel av nyare teknologier för att stödja affärstillväxt expanderar den digitala attackytan i takt med utbyggnaden.

Gamla sårbarheter förblir opatchade medan nya sårbarheter släpps dagligen, och det ständigt överhängande hotet från ransomware lovar att förstöra de bästa planerna och kontrollerna.

Inför alla dessa hinder, hur kan säkerhetsteam vända angriparens fördel? Räcker det med att implementera teknik och hoppas att i nödens stund håller skyddet till vår miljö? Tyvärr inte.
Angripare har blivit allt alltför bekant med vanliga försvarstekniker och sätter in motåtgärder med lätthet. Istället måste organisationer inse att kontinuerligt testa och validera för att säkerställa dina säkerhetskontroller faktiskt gör vad de ska är inte längre en lyx. Det bör vara en nödvändig del av alla säkerhetsprogram.

Pentera levererar en praktisk upplevelse i realtid som kan hjälpa försvarare i bestämma var de ska fokusera sina ansträngningar härnäst. Några av våra viktigaste takeaways från Penteras plattform inkluderar:

Realtidsuppdateringar

När en attack fortskrider genom en organisation, från användare till system och angripares taktik, tekniker och procedurer (TTP).

Överblick av systemet

Rangordning av resultat och “prestationer” från testresultat, komplett med attackmönster och mappning till Mitres ATT&CK Matrix®.

Rekommenderade återgärder

Resultatspecifika rekommendationer, utformade för att hjälpa organisationer att mildra och/eller förhindra att hotaktörstekniker blir framgångsrika.

Jämför med den gamla världen

En enda plattform som kombinerar det bästa av alla säkerhetsvalideringsfunktioner.

Redo för nästa steg?

Kontakta oss i formuläret nedan. Vi bokar upp en konsultation med en av våra tekniker för att visa dig hur Pentera kan testa er miljö!

Marcus Rask

Försäljningsansvarig IT

Mathias Engelbrektsson

Inköpsansvarig IT / Försäljning IT

Anthon Bäckström

Säljare