IT-Säkerhet

Virusskydd

Skydd för små och stora företag. Vi erbjuder en rad olika lösningar anpassat efter kundens behov.
Välj det skydd som passar dig
Våra lösningar hjälper er att förhindra, ta bort eller reparera filer som är infekterade av datorvirus, upptäcker och oskadliggör andra skadliga former av främmande exekverande kod såsom trojanska hästar, spionprogram och maskar.

ESET

Vi har både kunskap och erfarenhet - för att du ska känna dig trygg

I takt med att tekniken fortsätter att utvecklas ökar behovet av robust IT-säkerhet. Vi har funnits i branschen i mer än 30 år, och vårt engagemang och anpassning till den ständigt föränderliga marknaden märks i våra produkter. På ESET föreslår vi lösningar som innehåller en kombination av maskininlärning och artificiell intelligens (AI), tillsammans med en mänsklig touch, paketerat i produktlösningar som innehåller flera lager. På ESET förstår vi att traditionella säkerhetsåtgärder inte längre är tillräckliga i dagens snabbt föränderliga hotlandskap. Istället använder vi maskininlärningsalgoritmer och AI-tekniker för att upptäcka och mildra nya hot i realtid. Genom att analysera stora mängder data och identifiera mönster som ibland är osynliga för människor kan våra system effektivt förutsäga kommande händelser eller hot innan de inträffar.

Utöver våra säkerhetslösningar, forskar och utvecklar vårt team av IT-säkerhetsexperter över hela världen ständigt nya tekniker för att ligga steget före. Vi är fast beslutna att ge våra kunder de mest avancerade säkerhetsåtgärderna som finns tillgängliga. Vi har mer än 110 miljoner användare, och 4000 företagskunder, runt om i världen

Skalbara och anpassningsbara lösningar som hjälper dig att ligga steget före alla hot.

Plattforms- oberoende lösningar för alla operativsystem

Liten signaturfil

Enkel distribution

Detektering av skadeprogram i toppklass

Skaffa den skyddsnivå som är rätt för ditt företag

Skydda ditt företags endpoints, företagets data och användarna med ESETs flerskiktade teknik.
Plattformen ESET PROTECT erbjuder anpassningsbara säkerhetslösningar som är enkla att hantera från en molnbaserad konsol.

Webroot Antivirus

Om Webroot
Webroot, som är ett Carbonite-företag, utnyttjar molnet och maskininlärning för att på ett tillförlitligt sätt förutsäga och skydda mot cyberattacker i realtid. Webroot tillhandahåller säkerhet för företag och konsumenter världen över i form av ändnods- och nätverksskydd, utbildning i säkerhetsmedvetenhet och hotinformationstjänster. 2019 förvärvades Webroot av Carbonite, som tillhandahåller ändnods-, säkerhetskopierings- och återställningstjänster till såväl småföretag som stora koncerner. Tillsammans är vi ett ledande cybersäkerhets- och dataskyddsföretag.

Flervektorskydd

Skyddar mot hot i e-post, webbläsare, filer, URL:er, annonser, appar med mera i realtid.

Inga konflikter

Körs vid sidan av annan säkerhetsprogramvara. Du behöver inte avinstallera ditt nuvarande skydda om du vill prova oss.

Inga fler fördröjningar

Skydd i realtid utan stora uppdateringar innebär att dina enheter inte överbelastas.

Installation med ett klick

Webroot-säkerheten installeras och blir fullt fungerande på kortare tid än det tar för dig att fylla på kaffet.

Blixtsnabba skanningar

Med under 1 MB tar det bara några sekunder för vår säkerhetsklient att skanna din enhet och göra den säker.

Skydd mot utpressnings-program

Revolutionerande teknik för återskapande kan låsa upp och återställa filer som har infekterats och låsts i utpressningssyfte.

Skydd mot nätfiske i realtid

Blockerar falska webbplatser som försöker stjäla dina data genom att uppge sig vara webbplatser du litar på.

Administration online

Oavsett var du är kan du administrera säkerheten för dina enheter från en enkel konsol med instrumentpanel.

Skydda din identitet med prisbelönt antivirusprogram

“Installeras på nolltid, kräver inga signaturuppdateringar, skannar mycket snabbare och tar löjligt liten plats på hårddisken. Och dessutom – ett imponerande skydd.”

Microsoft Defender för Endpoint

Nästa generations skydd
Microsoft Defender för Endpoint är en säkerhetsplattform för företagsslutpunkter som utformats för att hjälpa företagsnätverk att förhindra, identifiera, undersöka och reagera på avancerade hot.

Defender för Endpoint använder följande kombination av inbyggd teknik i Windows 11 och Microsofts robusta molntjänst:

Beteendesensorer för slutpunkter: Inbäddade i Windows 11 samlar dessa sensorer in och bearbetar beteendesignaler från operativsystemet och skickar dessa sensordata till din privata, isolerade molninstans av Microsoft Defender för Endpoint.

Molnsäkerhetsanalyser : Utnyttja stora data, enhetsinlärning och unik Microsoft-optisk användning över Windows-ekosystem, företagmolnprodukter (som Office 365) och onlinetillgångar, funktionssignaler översätts till insikter, identifieringar och rekommenderade svar på avancerade hot.

Hot och sårbarhetshantering

Riskbaserad metod för identifiering, prioritering och reparation av sårbarheter och felkonfigurationer för slutpunkter.

Minskning av attackytan

Funktionerna för minskning av attackytan ger den första försvarslinjen i stacken.

Nästa generations skydd

För att ytterligare förstärka nätverkets säkerhetsperimeter använder Microsoft Defender för Endpoint nästa generations skydd som är utformat för att fånga upp alla typer av nya hot.

Identifiering och svar för slutpunkt

Funktioner för slutpunktsidentifiering och svar har införts för att identifiera, undersöka och svara på avancerade hot som kan ha passerat de två första säkerhetspelarna.

Automatiska undersökningar och åtgärd

automatiska funktioner som bidrar till att minska mängden aviseringar på några minuter i stor skala

Microsoft Hotexperter

Ny tjänst för hanterad hotjakt ger proaktiv jakt, möjlighet att identifiera och reagera på hot snabbt och korrekt.
Identifiera, förhindra, undersök och automatiskt svara på sofistikerade attacker
Med Microsoft 365 Defender utgör Defender för Endpoint och olika Microsoft-säkerhetslösningar en enhetlig företagsskyddssvit före och efter intrång som integreras internt över slutpunkt, identitet, e-post och program för att identifiera, förhindra, undersöka och automatiskt svara på sofistikerade attacker
Jobbigt med alla val? Vi hjälper dig!

Som ni ser ovan finns det ett antal olika leverantörer att välja mellan när det kommer till antivirus-system. De som listas ovan är de vanligaste vi arbetar med och som vi har lång erfarenhet av. Vi har även kunder som kör andra system som F-Secure, Symantec, Panda, McAfee med flera och kan hjälpa er med dessa om så önskas.

Fördelen med de som listas här är att vi har lång erfarenhet av att samarbeta med dem, de rankas högt på tester för antivirusssystem och de drar små resurser på de enheter där de är installerade.

Vi kan göra det ännu enklare för er!

Genom att teckna er för vår tjänst TryggA-IT så behöver ni inte välja antivirus-system och slipper separata avtal för det. TryggA-IT inkluderar antivirus och manageras av oss. Vi säkerställer att ni har ett uppdaterat och säkert skydd och har även lagt till en funktion som de flesta antivirussystem saknas – Ransomware Detection. Läs mer i menyn ovan vid TryggA-IT.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Jörgen Bood
Säljare IT
Anthon Bäckström
Säljare IT
Andreas Isaksson
Säljare IT

Relaterade Tjänster

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln