Säkerställ din data

Med vår backuplösning kan du sluta oroa dig för förlorad data på grund av t. ex. den mänskliga faktorn, datorkraschar eller virusangrepp, Säkert och enkelt.

Vi tar hand om din säkerhetskopiering!

Den digitala informationen i form av dokument, databaser, bokningar, kundregister med mera växer sig bara större och är oftast en mycket vital del i företagets verksamhet. Med vår tjänst behöver du inte tänka mer på säkerhetskopieringen - Vi sköter den åt dig, helt automatiskt!

Hårddiskkrasch, stöld och virus

Är du säker på att ditt skydd av viktiga filer fungerar? Byter ni verkligen band dagligen? Tänk efter vad förlusten av bara en dags information skulle kosta ditt företag i tid, pengar och irritation. Med vår lösning kan du sluta oroa dig för förlorad data på grund av t. ex. den mänskliga faktorn, datorkraschar eller virusangrepp!
Säkert och enkelt!

Vår tjänst AktivBackup för säkerhetskopiering innebär att informationen skickas via en säker förbindelse till servrar i våra datahallar. All data sparas ner i separata datahallar via automatisk replikering. Allt för extra säkerhet.

Flexibilitet

Ni har en flexibel lösning där ni kan växa oberoende av vilket kapacitetsbehov ni har och betalar endast för använt diskutrymme.
Våra lösningar täcker behovet för såväl molntjänster, on-premise servrar och ända ned på klientnivå om så önskas. Vad sägs om att kunna återställa ett enskilt mail som tagits bort av misstag lika lätt som att återställa en havererad server till en ny?

Våra värstinglösningar körs idag med backup var 10:e minut. Det innebär att ett företag vid ett eventuellt virusangrepp, brand eller liknande kan vara igång så snabbt som på 12 minuter och inte missa så mycket som en fikapaus i förlorad data. Vid en totalkatastrof kan hela miljöer spinna igång i en molntjänst för att möjliggöra driften.

Fördelar Online Backup

• Driftas i serverhall säkrade serverhallar med diversitet på hårdvara
• Full redundans på all hårdvara, el och internetaccess
• Tjänsten har övervakning och åtgärd 24/7/365.
• Garanterad upptid 99.99%
• Backupen replikeras till minst ett annat datacenter för högsta säkerhet
• Vid händelse av att ett backupjobb fallerar larmas Aktiv IT:s Helpdesk
• Företagets backuppolicy styr backup-schemat

Kom igång med din Backuptjänst!

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Mathias Engelbrektsson

Försäljning
Tel: 054808994
mathias@aktivit.se

Marcus Rask

Försäljningsansvarig IT
Tel: 054808997
marcus@aktivit.se

Andreas Isaksson