IT-Tjänster

Arbetsplats som tjänst

Kundanpassad och komplett arbetsplats

Anpassad arbetsstation

Aktiv IT levererar en miljö som är unik och är anpassad efter kundens behov som består av en arbetsstation och tillbehör som sammansätts till en fungerande helhet.

Kom igång enkelt

Levereras via er unika webshop där grundalternativ av arbetsplats med tilläggsbeställningar och anpassningar kan beställas av slutanvändare med inbyggda testfunktioner.

Skräddarsydd för ditt behov

Arbetsplatsen levereras med kundunik mjukvara installerad och testad på slutanvändarens skrivbord tillsammans med eventuella tillbehör. Självklart med fabriksgarantier och på-platsen-service.

Vi sköter arbetsplatsen åt dig

Vi ansvarar för den löpande hanteringen av arbetsplatsen via en central distribution av säkerhetsuppdateringar och programvaror samt administration av inventarierna.

En arbetsplats specialanpassad för dig

Alla företag är olika och har olika behov, därför erbjuds tjänsten med olika alternativ för att möta kundernas behov.

Kontinuerlig service och support

Under hela livscykeln hjälper vi kundens användare från vår servicedesk, behövs det användarstöd, teknisk konsultation eller reparation av hårdvara erbjuder vi det på plats i era lokaler.

Uppdatera och ersätt

När det är dags att ersätta produkter med nya tar vi även hand om de utrangerade produkterna för säker radering, återvinning eller destruktion.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpsansvarig/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT

Relaterade Tjänster

Den digitala informationen växer sig bara större och är oftast en mycket vital del i företagets verksamhet. Med vår tjänst behöver du inte tänka mer på säkerhetskopieringen – Vi sköter det åt dig, helt automatiskt!
Vi levererar internetförbindelser till företag i MittNät. Vi kan tillhandahålla stadsnätstjänster som en del i vår stora produktportfölj som är anpassad till våra företagskunder.
TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!