Vi erbjuder en bred variation av tjänster inom IT

Med stor kunskap inom drift och installationer

Den framtida arbetsplatsen kommer ställa högre krav på tillgänglighet och mobilitet. Med Aktiv IT:s tjänst Arbetsplats som tjänst, möter vi dessa nya krav genom att erbjuda en kundanpassad och en komplett arbetsplats.

Den digitala informationen växer sig bara större och är oftast en mycket vital del i företagets verksamhet. Med vår tjänst behöver du inte tänka mer på säkerhetskopieringen – Vi sköter det åt dig, helt automatiskt!
Vi levererar internetförbindelser till företag i MittNät. Vi kan tillhandahålla stadsnätstjänster som en del i vår stora produktportfölj som är anpassad till våra företagskunder.
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Oavsett om du har ett mindre mötesrum eller en stor mötessal, så har vi en perfekt lösning för dig.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln
TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
WiFi som tjänst erbjuder ett snabbt, molnbaserat WiFi för företag, med en bred täckningsgrad och hög tillförlitlighet.