IT-Säkerhet

EncryptTitan

Upplev hur lätt datasäkhet kan vara

Säker kommunikation är till för alla.

EncryptTitan är lösningen för er som på ett säkert sätt vill skicka krypterad epost. Förhindra dataläckor på ett enkelt och effektivt sätt​.

EncryptTitan är en säker och lättanvänd plattform för datasäkerhet. Den kan användas av vem som helst och integreras enkelt i din arbetsprocess. På så sätt arbetar du alltid säkert i Outlook, OWA, Gmail och på din mobiltelefon. Har Er verksamhet behov av att skicka personuppgifter men vill inte bryta mot GDPR eller andra regelverk – Då är EncryptTitan något för Er!

Enkel integration

Lätt att använda

Utbyt stora filer

Håll kontroll över dina data.

Med EncryptTitan kan du:

Lösningen integreras direkt i er e-posttjänst

(Outlook plugin, Outlook för webbläsaren eller Gmail). Dessutom kan du använda SmartLockr på vilken enhet som helst, var som helst: dator, mobil eller surfplatta? Valet är ditt!

Prova innan du köper

Är du redo att se om EncryptTitan är rätt för dig? Fyll i formuläret nedan.

EncryptTitan är lösningen som förhindrar dataläckor
Ge ditt team en e-postlösning som både är användarvänlig och säker. EncryptTitan fokuserar på att förhindra dataläckor orsakade av den mänskliga faktorn. Vi ger dig ett dataskydd som är lätt: Lätt att använda, lätt att integrera och lätt att gilla.

Varför organisationer väljer EncryptTitan framför M365: lösningar:

Hur mycket kostar det?

EncryptTitan är tillgänglig från Aktiv IT som en fristående tjänst eller som en del av våra hanterade IT-tjänster med TryggA-IT. Det är prissatt per användare/per månad och utan bindningstid.

Få den hjälp du behöver

När du köper genom Aktiv IT får du installationshjälp från både EncryptTitans supportteam och våra egna tekniker. Vi inkluderar upp till två timmars installationstid och träningstid så att ditt team kan komma igång med EncryptTitan så snabbt – och smidigt – som möjligt.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Jörgen Bood
Säljare IT
Anthon Bäckström
Säljare IT
Andreas Isaksson
Säljare IT

Relaterade Tjänster

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln