Kassa, Print & AV

Skrivare & Kopiatorer

Vi erbjuder helhetslösningar inom modern dokumenthantering. Det innefattar skrivare, kopiatorer, scannerlösningar och säkra utskrifter

Vi jobbar med produkter från Sharp, HP, Brother, OKI med flera

Självklart jobbar vi med ett flertal olika tekniker:

Smart. Enkelt. Säkert.

Förbättra ditt sätt att arbeta med vår nästa generation MFP:er
Smart
Arbeta som du själv vill

Arbeta som du själv vill med kontorslösningar och bekväma anslutningsmöjligheter. Anslut trådlöst med valfri enhet, skicka jobb för utskrift på önskad skrivare eller MFP när du är klar, eller skriv ut Microsoft Office-dokument direkt från ett USB-minne.

Du har även tillgång till alla dina favoritlagringsplatser i molnet via SSO-åtkomst (Single Sign On).

Application Center Portal tillhandahåller smarta mjukvaruuppdateringar och appar för molnanslutning så att dina MFP:er alltid hålls uppdaterade.

Enkelt
Allt du behöver för att göra mera

Du kan snabbt skriva ut högkvalitativa dokument utan någon onödig väntetid. Det finns inga komplicerade inställningar eller reglage, allt är enkelt åtkomligt via en stor anpassningsbar pekskärm.

Kom igång med enkel och säker dokumenthantering

Kontakta oss så hjälper vi dig med en kostnadseffektiv lösning som passar just dina behov
Säkert

Heltäckande skydd som standard

Vi erbjuder ditt företag flera integrerade säkerhetsfunktioner som skyddar din information och dina dokument mot många olika hot.

Läs mer om vår tjänst Säker utskrift

Kontorslösningar

Vi kan tillgodose alla behov oavsett verksamhet och budget.

Vi erbjuder kompakta och prisvärda basmodeller med smarta produktivitetsfunktioner som passar perfekt för små och medelstora företag.

I mer krävande miljöer och i större företag kan våra kraftfulla nätverks-MFP:er och intelligenta mjukvarulösningar förbättra hela teamets informationshantering med lättåtkomlig utskrift, kopiering och scanning, oavsett var de befinner sig.

Lösningar vi erbjuder:

Bläckstråleskrivare

Är bäst på utskrifter av bilder och mindre volymer av dokument. De är inte lika snabba som laserskrivare och är lite dyrare i förbrukning.

Laserskrivare

Skriver ut snabbt och billigt, de är ofta alternativet för kontor där man skriver ut mer än 20 sidor per dag. Vanligast är svartvita skrivare, men det finns även färglaserskrivare.

Färglaserskrivare

kombinerar fördelarna med färgutskrifter med laserskrivarens hastighet. Den är inte lika bra till fotoutskrifter som en bläckstråleskrivare men är mycket användbar för att skapa levande dokument med tydliga diagram och illustrationer.

Kopiatorer

Våra kopiatorer ligger i framkant när det gäller kvalitet, funktion och enkelhet.Med deras nya flexibla displayer så blir systemet anpassningsbart så det passar just din verksamhet oavsett om det är ett börsnoterat bolag eller om det är till det lilla hemmakontoret.

Hör med oss så hjälper vi dig med en kostnadseffektiv lösning som passar just dina behov.

Dokumentlösningar

Självklart har vi marknadsledande programvaror för olika print- och scanningsbehov.

Förbrukning

Hos oss kan ni även handla förbrukningsvaror. Vi samarbetar med ledande leverantörer och erbjuder ett komplett utbud inom kontorsmateriel och tillbehör.

Se vad våra kunder säger om tjänsten

"Proffsigt och serviceinriktat"
Aktiv IT erbjuder på ett proffsigt och serviceinriktat sätt dokumenthanterinslösningar och supplies med hög kvalité som vårt behov kräver. Allting funkar smidigt och de erbjuder också en supersnygg och lätthanterlig webshop.
Bernt Gustavsson
BBGruppen
"Pålitlig samarbetspartner"
Aktiv-IT är en pålitlig samarbetspartner som på ett innovativt sätt erbjuder print/kopieringsprodukter med hög kvalité som vårt behov kräver. Levererad av kompetent personal med bra bemötande.
Fredrik Ferger
Säffle Kommun

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Stefan Nilsson

Säljare Copy/Print

Relaterade Tjänster

Säkra utskriftslösningar ger dig möjlighet att övervaka enskilda anställdas utskriftsbeteende, tilldela användarbehörighet och optimera utskriftsinfrastrukturen så att den passar just ditt företags unika behov.

Aktiv IT har ett stort lager av toner och skrivartillbehör, vilket möjliggör leveranser samma dag eller senast nästkommande arbetsdag.

Vi samlar in förbrukade lasertoner/bläckpatroner från laserskrivare och bläckstråleskrivare för återtillverkning och återvinning för att återigen bli användbara produkter.