Kassa, Print & AV

Posthantering

Att använda en frankeringsmaskin sparar både tid och pengar för företagare.

Ett bra val för företagare

Att frankera brev med frankeringsmaskin är ett praktiskt och enkelt sätt att betala porto för enstaka försändelser. Alla typer av inrikes och utrikes brev kan stämplas med en frankeringsmaskin. Du spar både tid och pengar genom att använda vårt billigaste enstaka porto.
Kostnadsbesparande

Du kommer alltid att använda det billigaste enstaka portot baserat på brevets vikt som vägs in i frankeringsmaskinen.

Tidsbesparande

Det går snabbt att frankera med en frankeringsmaskin.

Praktiskt

Du slipper ha olika typer av frimärken till hands och kan frankera olika slags försändelser.

Enkelt

Du laddar bara ner det förskottsbetalda portot i maskinen och kan sedan börja frankera.

Spara tid och pengar

Brevvågen väger och beräknar portot, vilket garanterar rätt porto på dina brev, vilket kommer att spara portokostnader.

Med frankeringsmaskin kan dina brev även göras mer personliga genom att budskap, logotyper eller text kan tryckas samtidigt som du frankerar dina brev.

Att Ni dessutom sparar 12% på portokostnaden är ju bara en bonus.

Ska jag köpa eller hyra frankeringsmaskin?

Vi erbjuder hyra eller köp av frankeringsmaskin och det finns fördelar med båda. Om du köper maskinen kommer du i de flesta fall att betala lite mindre för maskinen än om du hyr maskinen, precis som med allt annat.

Om du istället hyr maskinen så kan du alltid förnya avtalet efter avtalsperioden och få en ny maskin istället för att dras med den där maskinen du köpte för 12 år sedan.

Fördelar med att ha en frankeringsmaskin:

Du sparar tid

Slipp onödig tid som spenderas på ditt företag med att gå till ett postombud och köpa frimärken, läsa i portotabeller för att få fram rätt pris och sist men inte minst att faktiskt sätta på frimärken på breven.

Alltid rätt porto

Den inbyggda vågen tar emot vikten av din försändelse och med hjälp av en digital portotabell räknar frankeringsmaskinen snabbt ut vad du ska betala för din försändelse.

Det ser proffsigare ut

Du får ett snyggt och professionellt frankeringstryck och kan även lägga in din egen logotyp eller en annan bild som du tycker representerar ditt företag, varför inte annonsera lite på varje kuvert?

Du sparar pengar

Frankeringskunder får en speciellt rabatt från Posten på varje brev som skickas.

Så här fungerar det

En frankeringsmaskin trycker ett frankeringstryck på din försändelse som ett substitut för ett frimärke. Du stoppar helt enkelt in ditt kuvert eller din etikett i frankeringsmaskinen så tar maskinen hand om resten. I de större modellerna kan du ofta även lägga på en hög med brev så kan maskinen med hjälp av din automatiska matare både dra in, frankera och stapla breven åt dig.

Du kan även göra ditt frankeringstryck unikt genom att lägga till ditt företags logotyp eller en unik bild till vänster om trycket. Detta ser snyggt ut och det är ett bra tillfälle för att marknadsföra ditt företag.

Användning

Underhåll av en frankeringsmaskin är mycket enkelt och kräver i princip bara att du byter färgpatronen när denna tar slut och ser till att du alltid har pengar i maskinen.

Det är rekommenderat att ha ett serviceavtal till din frankeringsmaskin så att du är täckt om något skulle hända med maskinen.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Stefan Nilsson

Säljare Copy/Print

Relaterade Tjänster

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln