IT-Säkerhet

Säker utskrift

Optimera utskriftsmiljön och minska kostnaderna

Spara tid, pengar och resurser med säker utskrift
Säkra utskriftslösningar ger dig möjlighet att övervaka enskilda anställdas utskriftsbeteende, tilldela användarbehörighet och optimera utskriftsinfrastrukturen så att den passar just ditt företags unika behov.

Minskad utskriftskostnad

Ingen skrivarkö

Bättre dokumentsäkerhet

Minska kostnaderna för utskrift

Genom att driftsätta säkra utskriftslösningar kan du optimera utskriftsmiljön.

Oavsett företagets storlek är det viktigt att hålla kostnaderna under kontroll. Ju större organisation, desto mindre produktivt och mer energikrävande är det att hålla ett öga på varje enskild kostnad. Du kan förenkla arbetsflödet och ta reda på vilka av dina MFP-enheter som används oftast – vilket ger dig en mycket tydligare bild av företagets behov.

Med säkrade utskrifter kan du omedelbart minska kostnaderna genom att kräva att användarna identifierar sig när de vill skriva ut, skanna eller kopiera ett dokument.

Utskriftsmaskinvara

Med vår utskriftsmaskinvara kan du förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Utskriftshantering

Ta kontroll över utskriftsmiljön med YSoft SafeQ kan du göra dina utskrifter mer kostnadseffektiva och säkra.

Supportsystem

Rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering.

Ingen mer skrivarkö

Med säker utskrift slipper du vänta.

När du vill skriva ut ett dokument från din dator väljer du normalt en skrivare i nätverket och går sedan till skrivaren för att hämta utskriften. Detta kan fungera problemfritt, men ibland står redan ett par av dina kolleger i kö när du kommer till skrivaren. Du har då två valmöjligheter: vänta tålmodigt på din tur, eller återvända till datorn, avbryta utskriftsjobbet och välja en annan skrivare i nätverket.

Ett bättre alternativ är att använda Sharps funktion för säker utskrift. Utskriftsjobb som skickas från datorn lagras på det huvudsakliga multifunktionssystem som du kan skriva ut med. Om detta är upptaget kan du istället gå till ett annat multifunktionssystem, autentisera dig och skriva ut dokumentet därifrån utan att behöva gå tillbaka till din dator*. Säker utskrift är en standardfunktion hos modellerna i den nya MX-serien med A3-färgmultifunktionssystem och är en helt kostnadsfri funktion som gör att du inte behöver investera i en utskriftsserver för dokumentlagring.

*Upp till fem anslutna enheter

Optimera hela utskriftsmiljön

Det är enkelt att driftsätta säkra utskriftslösningar.

Med säker utskrift får du de data du behöver för att kontrollera och optimera hela utskriftsmiljön. Det gör att du kan ligga steget före konkurrenterna genom att driftsätta en lösning som är utformad för att hjälpa dig att lösa problem samtidigt som du sparar tid, pengar och arbete.

Det är enkelt att driftsätta säkra utskriftslösningar – gränssnittet är tydligt och lätt att lära sig, så du behöver inte anlita tekniker. Programvaran kan ge dig komplexa data som omger teamets utskriftsvanor, begränsa användarnas åtkomst till vissa funktioner och är utformad för att vara mycket användarvänlig.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Jörgen Bood
Säljare IT
Anthon Bäckström
Säljare IT
Andreas Isaksson
Säljare IT

Relaterade Tjänster

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln