Aktiv IT har utsetts till ett superföretag! – Igen!

För andra året i rad kvalar Aktiv IT in på Veckans affärers lista över superföretag. Kraven är tuffa – bara drygt en promille av alla svenska bolag klarar kriterierna.

Bisnode och Veckans affärer tar årligen fram en lista över svenska superföretag som lever upp till flera högt ställda krav när det gäller tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Kraven är så hårda att bara ett fåtal av alla Sveriges bolag klarar att leva upp till dem. Av 430 000 undersökta aktiebolag lyckades bara 717 ta sig in på årets lista. Det motsvarar ungefär en promille av företagen.
Ett av superföretagen på listan är Aktiv IT, med 5 kontor i Värmland.

-Vi är väldigt stolta över att vara med. Det visar att vi är ett stabilt bolag med stark utveckling. Fler och fler upptäcker fördelarna med att Aktiv IT är en stark lokal IT-Leverantör som kan tillhandahålla en helhetslösning för företag och organisationer i alla storlekar!

För att kvalificera sig till listan räcker det inte med att visa bra resultat i ett eller två år, utan man måste ha levt upp till de tuffa kraven fyra år i rad. Aktiv IT lyckades ta sig in på listan redan förra året och gör det nu alltså för andra gången!

-Det betyder att vi visat starka siffror över tid och att vår affärsidé fungerar. Det är skönt att få det svart på vitt på det här viset, i en oberoende undersökning, säger Tomas Björn och Peder Björklund som äger företaget.

Aktiv IT grundades 2006 och hjälper företag och organisationer med IT-Lösningar på mängder av olika sätt. Under sommaren togs nästa steg i utvecklingen då företaget förvärvade Sharp Värmland och kan nu även leverera Copy/Printlösningar, Kassasystem och AV-Utrustning samt alla dess tillbehör och förbrukning. Kunderna gillar att ha en leverantör – och nu kan vi sköta helheten för de som önskar det!

Det är det femtonde året i rad som Bisnode och Veckans affärer tar fram listan ”Superföretagen”.

Den röstas inte fram av någon jury, utan bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag som omsatte mer än tio miljoner under fjolåret. Information som sedan viktas och analyseras noggrant.

aktiv it inviger webshopen!

https://shop.aktivit.se/

Erbjudande på Webshopen

Varför lanserar Aktiv IT en Webshop?
Vi vill att våra kunder ska kunna beställa produkter från oss närsomhelst och varsomhelst.
Ibland kommer våra kunder på produkter de behöver utanför ordinarie kontorstid eller vill själva kolla vilka priser vi har på produkterna – och då vill vi kunna finnas där för kunden på deras villkor! Dygnet runt och vare sig kunden sitter på mobilen eller framför sin dator

Hitta det du söker
Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt att både söka och navigera i Shopen, och vi förbättrar detta löpande.
Vi kan inte ha alla produkter vi säljer på vår webshop – men de flesta och de vanligaste finns. Det är ca 200000 artiklar i vår webshop i dagsläget- och hittar du inte det du söker kan du alltid nås på via mail eller telefon på alla vardagar.

Vårt mål med webshopen är att underlätta för kunderna att få tag på de produkter de söker, och beställa, följa sin leverans och jämföra med andra

Vi tål att jämföras!
När vi valde att sätta upp en webshop så gjorde vi det medvetna att vi ger oss in i en tuff branch, och vårt mål är att kunna leverera produkter till samma pris som andra webshopar. Ibland kommer detta inte gå, eftersom vissa stora webshoppar dumpar priser på vissa artiklar eller köper in 2000 datorer åt gången av en specialmodell. Men i de allra flesta fall kan vi konkurrera och vara bättre än konkurrenterna eftersom vi kan leverera en närhet, support och installationsstöd som våra kollegor i branchen inte kan leverera
Med våra produkter får ni nämligen inte bara en kartong med en pryl – Du får även med möjligheten att få hjälp om något går fel, har frågor innan eller efter ett köp eller helt enkelt inte har tid att installera det du köpt – Vi finns där med de tjänsterna med!

Så vare sig du beställer en usb-kabel, en dator med Office365 som ska migreras eller ett serverkluster med SAN – så kan vi hjälpa det innan, under och efter köpet!

Hitta dina favoritprodukter enkelt:
Du kan alltid spara dina favoritprodukter i en lista när du är inloggad, och alla dina inköp sparas så du kan gå tillbaka och se vad du beställt tidigare. Vi kan även skapa egna specialpriser till er som ni ser i en egen lista. Exempelvis om ni har 4 olika modeller av skrivare så kan vi skapa en lista så ni snabbt ser alla toner/patroner till dem och kan beställa.

Uppdateringar på webben:
Priserna uppdateras löpande, upp till flera gånger per dag om våra leverantörer ändrar sina priser.
Varje vecka kommer vi uppdatera shopen med olika nya erbjudande eller information om nya produkter som kommit ut på marknaden!

Missa inte våra konfiguratorer som underlättar:
Behöver ni hitta kablage av olika sorter men hittar i djungeln av usb-kontakter, fiberkopplingar eller vad det nu är – Använd vår kabelguide!
Likaså konfiguratorer där du hittar rätt minne till din dator eller rätt toner till din skrivare! Vi har olika guider för det med!
Behöver ni ett minne eller batteri till den bärbara datorn – sök i tillbehörsguiden så hittar du det du söker!

Kund idag?
Är du kund hos oss redan idag så kan vi enkelt genom en knapptryckning skicka ut en första inloggning till er så ni får tillgång till priser mm. Ansök om konto, eller ring eller maila den kontakt ni har på Aktiv IT så fixar vi det!

Inte kund idag?
Även om vi i första hand har satt upp vår webshop med tanke på befintliga kunder så har vi märkt att fler kunder från hela landet hittar till oss, och det går likabra att beställa produkter om ert företag finns i Haparanda eller Ystad! Ansök om ett konto direkt på webshopen så löser vi det och skeppar produkterna till er på bästa sätt! Enda kravet är att det är ett företag och att den obligatoriska kreditupplysningen går igenom!

Passa på att beställa produkter under vår introduktionsvecka då vi har jättekampanjer på utvalda produkter och även skickar med en gåva till de som beställer

Tobias johansson – ansvarig för toner & supplies

Vår Tobias Johansson brinner verkligen för toner och supplies, nu går han in i rollen som affärsområdesanvarig för supplies hos oss på Aktiv IT. Vi löser toner till alla märken och modeller av kopiatorer och skrivare!

Gå in på vår webbshop (https://shop.aktivit.se) eller hör av dig till oss om du vill ha hjälp med detta. Bra priser och hög service utlovas.

AKTIV IT DELTAR I MÄSSA

DAGEN FÖR NÄRINGSLIVET!

Med mässa, möten och föreläsningar på Elite Stadshotellet Karlstad. Tolfte upplagan går av stapeln torsdag 12 september.
På alla fyra plan, entré via Kungsgatan.

Ett utmärkt tillfälle för yrkesverksamma att vårda och skapa värdefulla kontakter och samarbeten. Uppdatering presenteras även på Facebook och Instagram
Alla yrkesverksamma är välkomna, fri entré!Elite Stadshotellet Karlstad
Torsdag 12 September 2019
kl.11.00-16.00

INKÖPSAVDELNINGEN HAR FÅTT SPEL!

Vår inköpsavdelning har fått frispel efter sommaruppehållet och vi har köpt på oss ett stort lager bärbara HP Elitebook till lågt pris!
Passa på att handla datorer till fyndpriser!Först till kvarn gäller! Beställ på vår webshop, maila oss på info@aktivit.se eller ring oss!Det handlar om en 13,3″ HP Elitebook och en 14″ HP Elitebook. Båda med tre års garanti!Ordinarie utpris på dessa är 8500:- för 14” 10021:- för 13” 
HP EliteBook 745 G5


Operativsystem; Win 10 Pro 64-bitars – engelska/svenska
Processor; AMD Ryzen 5 2500U / 2 GHz (3.6 GHz) / 6 MB Cache
Minne; 8 GB DDR4
Hårddisk; 256 GB – M.2 SSD NVMe
Optisk enhet; Ingen optisk drivenhet
Skärm; 14″LED-bakgrundsbelysning 1920 x 1080 / Full HD
Grafik; AMD Radeon Vega
Inbyggd webbkamera; Ja
Nätverksfunktioner; 802.11a/b/g/n/ac,Bluetooth 4.2,Gigabit Ethernet
Batteri; 3-cells – upp till 12 timmar
Dockningsbar; Ja
Dimensioner (BxDxH); 32.6 cm x 23.4 cm x 1.79 cm
Vikt; 1.53 kg
Tillverkarens garanti; 3 år

Pris: 6 495 kr

HP EliteBook 735 G5

Operativsystem; Win 10 Pro 64-bitars – engelska/svenska
Processor; AMD Ryzen 5 2500U / 2 GHz (3.6 GHz) / 6 MB Cache
Minne; 8 GB DDR4
Hårddisk; 256 GB – M.2 SSD NVMe
Optisk enhet; Ingen optisk drivenhet
Skärm; 13,3″LED-bakgrundsbelysning 1920 x 1080 / Full HD
Grafik; AMD Radeon Vega
Inbyggd webbkamera; Ja
Nätverksfunktioner; 802.11a/b/g/n/ac,Bluetooth 4.2,Gigabit Ethernet
Batteri; 3-cells – upp till 12 timmar
Dockningsbar; Ja
Dimensioner (BxDxH); 31.04 cm x 22.93 cm x 1.77 cm
Vikt; 1.33 kg
Tillverkarens garanti; 3 år

Pris: 7 495 kr

Tillbehör

HP Ultraslim dockningsstation                                       1495 kr