KUNDCASE

Vi lever av nöjda kunder

Ett urval av våra kunder

Möt några av våra nöjda kunder. Alla med samma gemensamma nämnare, de har valt Aktiv IT som partner för sin IT.

Thermia ab

Partnerskap, kompetens och kontinuitet

I samband med att den tyska koncernen Stiebel Eltron förvärvade Thermia och dess verksamheter i Sverige, Norge och Finland startade ett projekt innebärande att integrera och migrera Thermias totala  IT-miljö .

I konkurrens med andra aktörer på marknaden fick vi uppdraget att bli en viktig partner i migreringen och integreringen av Thermias IT-infrastruktur.

“-Val av partner i detta för affärsverksamheten kritiskaIT- projekt förekoms av utvärdering av konkurrenter och upphandling. Aktiv IT:s styrkor såsom närhet, flexibilitet och inte minst kompetens vägde starkt i vårt val. Ytterligare kvitto på vår nöjdhet är att vi har beslutat att gå vidare i vårt samarbete innebärande ett  drift- och- supportavtal (inklusive Helpdeskfuntionen) .”

Steve Skoog,

IT-Director för Thermia I Sverige, Norge och Finland

am_be_logo_rgb_webb
ArcelorMittal BE Group

Därför använder vi Närmoln

För att kunna överleva bland konkurrenter krävs det att hela tiden ligga snäppet före.

Använder man datorer krävs det även här att hänga med på nya utvecklingar, inte bara vad gäller effektivitet men även IT säkerhet. Inte minst den nya dataskyddsförordningen, GDPR, kräver en väl genomtänkt säker hantering av kundens och personalens personuppgifter.

Därför har vi på ArcelorMittal BE group valt att använda Närmoln. Med Närmoln kan vi fokusera på kärnverksamhet, att vara ett Steel Service Center. Och specialisterna på Aktiv IT fokuserar på att tillhandahålla ett säkert och välfungerande IT-system.

Närmoln, klart som vatten.

Dick Sligman

IT-management, ArcelorMittal BE Group SSC AB

Aircoil-logo-bw_600px
aircoil ab

Lokal förankring ger trygghet

Aktiv IT har hjälpt oss under många år med alla IT-relaterade frågor.
Mycket av våra kontakter sker schemamässigt men det känns tryggt att veta att de gånger något akut händer ställer Aktiv IT alltid upp.
Förutom den kunskap de har uppskattar vi den lokala förankringen mycket, det sker ofta att de hellre kommer direkt till vårt kontor istället för att försöka lösa problemet via distans.

Fredrik Eriksson

VD, Aircoil AB

Edeco_lgo_reconstruct
EDECO TOOLS AB

Support, trygghet och säkerhet

Edeco ligger långt framme inom IT/digitalisering och vi har alltid varit mycket kritiska i vårt val av IT leverantörer. Vårt samarbetet med Aktiv IT har nu pågått i flera år och vi är väldigt nöjda med den support, trygghet och säkerhet som erbjuds. Tillsammans med Aktiv IT har vi genomfört flera affärsstrategiska förändringar som positivt fört företaget framåt. Vi ser fram emot flera utvecklande år tillsammans.

Anders Höögh

VD, Edeco Tool AB