Kassa, Print & AV

Kassasystem

Vi skräddarsyr ett kassasystem som passar just din verksamhet och erbjuder support 8-22 årets alla dagar.

Konfigurera lösningen efter dina behov och din arbetsmiljö

Branschanpassat, användarvänligt och säkert system, med funktioner för krävande miljöer.

Kassa utformad för Restaurang & Café

Kassa utformad för Butikshandel

Kassa utformad för Supermarket

Kassa utformad för Frisörer, Friskvård och Spa

Kassa utformad för enkelhet

Kassa utformad för mobilitet

Erbjud onlinebeställningar

Direkt in i din egna app.

Välkommen till din nya orderapp.

Via appen kan dina gäster beställa mat och dryck superenkelt och det bästa av allt är att ordrarna dyker upp i ditt kassasystem.
Här kan du acceptera, justera leveranstid, utgöra återköp med mera. Allt utan extra hårdvara, inga månadskostnader och inga uppstartskostnader.

Kassa utformad för Restaurang & Café

Du kan enkelt överblicka beställningar, bokningar, notor och skriva ut bongar.

Ett branschanpassat, användarvänligt och säkert system med funktioner för krävande miljöer. För att underlätta din planering kan du hantera schema, bemanning och tidsstämpling direkt i systemet – helt enligt Skatteverkets anvisningar. Bokföringsunderlagen kan dagligen skickas till din revisor.

En molnbaserad tjänst är helt integrerad med kassasystemet som du kan följa i realtid, när som helst, var som helst – från din dator, surfplatta eller smartphone. Du kan få statistik, logistik, gäst klubb, registervård och bokningskalender. Du väljer vilka moduler du behöver.

Kassa utformad för Butikshandel

Branschanpassat, användarvänligt och säkert system med funktioner anpassade för detaljhandeln.

En betalningslösning som ger dig kontroll på försäljning, lagerstatus, leveranser och statistik. Du får kontroll på din lönsamhet, lagerstatus, leveranser och försäljningsstatistik vilket underlättar din affärsplanering och redovisning. Med våra molntjänster följer du din verksamhet i realtid, när som helst, var som helst – från din dator, surfplatta eller smartphone.

Kassa utformad för Supermarket

Utvecklat specifikt för dagligvaruhandeln och den krävande miljö som finns i större butiker.

Systemet är utvecklat för att motsvara just de behov din verksamhet har. Kassasystemet är enkelt att använda och du kommer snabbt igång.

Få koll på försäljningsstatistik, lagerstatus och ekonomiska rapporter direkt i systemet, vilket ger dig ökad kontroll och underlättar i din planering.
För att stimulera merförsäljning kan du enkelt programmera in kampanjer eller specialpriser i ditt system och ändra vid behov. Vid dagens slut skickas bokföringsunderlag automatiskt till din revisor vilket underlättar för dina
medarbetare. Systemet är kopplat till slutna kontanthanteringssystem, så du kan jobba säkert och tryggt i kassan. Med kopplingar till digitala vågar och möjligheten att läsa in hela prisfiler, sparar du tid och minimerar risken för misstag. Jobba flexibelt och få en ökad insyn och kontroll i din verksamhet.

 

Kassa utformad för Frisörer, Friskvård och Spa

En speciallösning för verksamheter där tidsbokningar och realtidsinformtion är centrala.

Inom till exempel frisk- och hårvård samt spaanläggningar. Kassasystemet är enkelt att använda och du kommer snabbt igång.

Du får koll och sparar tid då systemet säkerställer att allt bokas och redovisas korrekt. Vid dagens slut skickas bokföringsunderlaget direkt till din revisor.

Du kan lägga till obegränsat antal användare som alla får tillgång till den inbyggda bokningskalendern. Det ger alla en överblick över salongens bokningar, både de som är gjorda online och på plats. Systemet kan hantera provisionsförsäljning av varor. För att underlätta ännu mer i din planering, ser du självklart
försäljningsstatistik och lagerstatus.

Kassa utformad för Enkelhet

Kassasystemet för dig som vill ha en enklare lösning eller söker ett insteg till PC-baserade kassasystem.

Med begränsade men smarta funktioner kommer du snabbt igång. Som i alla våra mjukvaror, kan du anpassa utseendet efter smak och behov.  Tack vare användarvänlighet är detta vårt mest lättanvända system.

De vanligaste användarna av detta kassasystem är ofta nystartade verksamheter eller mindre företag som har få transaktioner eller få artiklar och inte är i behov av försäljningsstatistik eller andra analysverktyg.

När du vill, eller din verksamhet växt och fått behov för fler funktioner kan du enkelt uppgradera kassasystemet till en full licens, självklart utan att förlora befintlig data.

Kassa utformad för enkelhet

Kassa utformad för Mobilitet

Mobil betalningslösning för snabb försäljning och enkel betalning

Precis som ett vanligt stationärt kassasystem – mobilt i din hand. Flexibilitet för både dig och dina kunder. Med mPay hanterar du försäljningen och betalningen snabbt och enkelt där du och dina kunder befinner sig. Den mobila enheten är ett fullt integrerat kassasystem – i din hand. Du registrerar försäljning, kommer åt statistik och tar betalt på en och samma enhet. Android kassa, kvittoskrivare och betalterminal allt-i-ett alltså.

Kassa utformad för mobilitet

Flexibelt tåligt och snabbt kassasystem

Konfigurera lösningen efter dina behov och din arbetsmiljö

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Carina Karlsson

Säljare Kassasystem