Säkra din IT-Miljö

Våra tjänster hjälper dig hålla din data säker. Förebygg, förhindra och återställ.

Backup@1x

AktivBackup

Den digitala informationen växer sig bara större och är oftast en mycket vital del i företagets verksamhet. Med vår tjänst behöver du inte tänka mer på säkerhetskopieringen – Vi sköter det åt dig, helt automatiskt!
aktivit_autoelevate

AutoElevate PAM

Hantera förfrågningar om förhöjda privilegier. på ett transparent och automatiskt sätt. Dina tekniker behöver inte göra ett besök på skrivbordet – eller ens fjärransluta sig
Tradlost nett@1x

Beredskap

Få tillgång till support kvällar och helger! Sedan tidigare så kan alla våra kunder nå vår helpdesk som är bemannad 7-17 – Möjlighet att få hjälp även utanför kontorstid och helger!
AktivIT-DuoLogo

Duo Security MFA

Multi-Factor Authentication från Duo, designad för den moderna arbetsmarknaden och backas upp av en nollförtroendefilosofi. Användarvänliga, skalbara åtkomstsäkerhetsplattform som håller ditt företag före ständigt föränderliga säkerhetshot.
aktivit_smartlockr

EncryptTitan

EncryptTitan är en säker och lättanvänd plattform för datasäkerhet. Den kan användas av vem som helst och integreras enkelt i din arbetsprocess. På så sätt arbetar du alltid säkert i Outlook, OWA, Gmail och på din mobiltelefon.
AktivIT-DuoLogo

Pentera

Utvärdera din säkerhetsberedskap för att veta din verkliga säkerhetsrisk vid varje givet ögonblick. Testa alla cybersäkerhetslager över din attackyta – inifrån och ut – genom att säkert emulera attacker och prioritera patchning med en riskbaserad åtgärdsfärdplan.
AktivIT_security_awareness_icon

Security Awareness

Utvärdera din säkerhetsberedskap för att veta din verkliga säkerhetsrisk vid varje givet ögonblick. Testa alla cybersäkerhetslager över din attackyta – inifrån och ut – genom att säkert emulera attacker och prioritera patchning med en riskbaserad åtgärdsfärdplan.
icon_sakerdataradering_grey

Säker dataradering

Genom att använda ett certifierat verktyg för dataradering är du säker på att all data är borta och du kan släppa oron över att företagsinformation hamnar i orätta händer samtidigt som du släpper ifrån dig din IT-utrustning.
sakerutskrift_icon

Säker Utskrift

Säkra utskriftslösningar ger dig möjlighet att övervaka enskilda anställdas utskriftsbeteende, tilldela användarbehörighet och optimera utskriftsinfrastrukturen så att den passar just ditt företags unika behov.
Trygg-IT

Trygga-IT

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
viprespamfilter_iconpng

Vipre Spamfilter

En modern endpointlösning med tidsbesparande effektivitet utan de onödiga komplexiteten som finns i andra endpointlösningar. Vipre drivs av avancerad maskininlärning, beteendeanalys i realtid och ett hotintelligensnätverk.
virusskydd

Virusskydd

Våra lösningar hjälper er att ta bort eller reparera filer som är infekterade av datorvirus, upptäcker och oskadliggöra andra skadliga former av främmande exekverande kod såsom trojanska hästar, spionprogram och maskar.