IT-Support

Stadsnätprojektering

Är du stadsnätsägare och behöver hjälp med projektering av ditt nät?

Fiberprojektering av stadsnät, små och stora fibernät

Samhällets behov av kommunikation och bredbandstjänster ökar konstant, vilket kräver bra och säker IT-infrastruktur som stödjer morgondagens tjänster. Aktiv IT har erfarenhet av projektering från förstudier, grovplanering och ner till detaljplanering av optiska nät.

Vi vet att olika kommuner och stadsnät har olika behov och vi anpassar oss efter er. Kontakta oss så hittar vi tillsammans bästa sättet för er att erbjuda Sveriges bästa bredbandskommun!

Erfaren projektpartner

Anpassat efter dina behov

Gedigen kunskap

Vi har bred kompetens och kvalifikation

Vi har gedigen kunskap inom projektering, projektledning och genomförande av nybyggnad, ombyggnad och utbyggnad av fibernät. Vi jobbar tillsammans med de flesta av kommunerna i MittNät, och har projekterat och genomfört en stor del av de förändringar som är gjorda sista tiden.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Jörgen Bood
Säljare IT
Anthon Bäckström
Säljare IT
Andreas Isaksson
Säljare IT

Relaterade Tjänster

Vi kan tillhandahålla stadsnätstjänster speciellt anpassade till våra företagskunder.
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln