Duo Security MFA

Det finns inget enklare sätt att använda multifaktorautentisering. Den fungerar för inloggning på dator, Microsoft 365, VPN, Terminalservrar med mera. En och samma lösning för alla system!

Multi-Factor
Authentication från Duo

Duo Security MFA är designad för den moderna arbetsmarknaden och backas upp av en nollförtroendefilosofi, är Duo Ciscos användarvänliga, skalbara åtkomstsäkerhetsplattform som håller ditt företag före ständigt föränderliga säkerhetshot.

Modern, effektiv
multifaktorautentisering

Multifaktorautentisering från Ciscos Duo skyddar dina applikationer genom att använda en andra källa för validering, som en telefon eller token, för att verifiera användarens identitet innan du beviljar åtkomst. Duo är konstruerad för att ge en enkel, strömlinjeformad inloggningsupplevelse för varje användare och applikation, och som en molnbaserad lösning integreras den enkelt med din befintliga teknik.  

Du borde veta

80 % av säkerhetsintrång involverar kompromissade lösenord.

2019 Data Breach Investigations Report, Verizon - via DBIR Interactive

Användarvänlig, supersäker autentisering

Att lägga till multifaktorautentisering till din säkerhetsstack behöver inte vara störande för dina användare. Duo är snabbt och enkelt för användare att ställa in, och med flera tillgängliga autentiseringsmetoder kan de välja den som bäst passar deras arbetsflöde. Ingen huvudvärk, inga avbrott – det bara fungerar.

Flera sätt att autentisera via Duo

Enkel autentiseringshantering

Med en intuitiv administrativ instrumentpanel, detaljerad rapportering och en alltid uppdaterad molnbaserad modell, kunde multifaktorautentisering inte vara lättare att hantera.

 

Blixtsnabb
MFA-distribution

Multi-faktor autentiseringslösning som inte är en smärta i nacken att rulla ut. Duo kan läggas till i alla befintliga miljöer eller plattformar, och dess självregistreringsfunktion gör det enkelt för användare att komma igång.

Det har länge varit rekommenderat att använda tvåfaktorautentisering (2FA) för att förbättra säkerheten.

 Även om användarens lösenord skulle äventyras finns det då ännu en faktor som krävs för att godkänna åtkomst. Denna extra faktor kan vara en hårdvarutoken, biometriska egenskaper (till exempel Apple FaceID), etc. Många har aktiverat funktionen på Microsoft 365 tjänster men glömt att säkra upp datorns inloggning, vpn och serveråtkomst på samma sätt.

Duos uppdrag har varit att säkra användarnas åtkomst, och att göra detta på ett användarvänligt sätt, men också på ett lättadministrerat sätt.

 

Enkel autentisering med app

Bekräfta inloggningar med mobilappen

Lösningen har tre delar

Bekräftelse av användaren

 Efter att användaren har angett användarnamnet och lösenordet får användaren en push-meddelande till sin mobil som ska godkännas före åtkomst. För mer kritiska tillämpningar kan exempelvis begränsningar införas utifrån användarens plats, TouchID, FaceID och andra faktorer på mobilen.

Autentisering av användarens enhet

Duo Security säkerställer att enheten uppfyller företagets policy eller om enheten exempelvis måste uppdateras först. Uppdaterade enheter är mindre sårbara för skadlig programvara.

Stöd för de mest använda applikationerna.

Skydd av alla applikationer genom att stödja VPN, SaaS-applikationer med fjärråtkomst etc.

 

Duo - Enkelt att integrera

Integrering av Duo Security: Duo Security är världsledande inom lösningar för säker åtkomst och erbjuder en omfattande säkerhetslösning som gör det möjligt för användare att autentisera sig med: - Duo Push-notiser - Lösenkoder för Duo Mobile - Återuppringning via telefon - SMS-lösenkoder - U2F-token (t.ex. Yubico) - Maskinvarutoken

Kom igång med Duo Security MFA

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Försäljningsansvarig IT

Mathias Engelbrektsson

Inköpsansvarig IT / Försäljning IT

Anthon Bäckström

Säljare