IT-Säkerhet

Duo Security MFA

Det finns inget enklare sätt att använda multifaktorautentisering. En och samma lösning för alla system!

Multi-Factor Authentication från Duo

Duo Security MFA är designad för den moderna arbetsmarknaden och backas upp av en nollförtroendefilosofi, är Duo Ciscos användarvänliga, skalbara åtkomstsäkerhetsplattform som håller ditt företag före ständigt föränderliga säkerhetshot.

Verifiera dig på några sekunder

Skydda alla program på alla enheter

Implementera Duo enkelt i alla miljöer

Modern, effektiv multifaktorautentisering

Multifaktorautentisering från Ciscos Duo skyddar dina applikationer genom att använda en andra källa för validering, som en telefon eller token, för att verifiera användarens identitet innan du beviljar åtkomst.

Duo är konstruerad för att ge en enkel, strömlinjeformad inloggningsupplevelse för varje användare och applikation, och som en molnbaserad lösning integreras den enkelt med din befintliga teknik.

Användarvänlig, supersäker autentisering

Att lägga till multifaktorautentisering till din säkerhetsstack behöver inte vara störande för dina användare.

Duo är snabbt och enkelt för användare att ställa in, och med flera tillgängliga autentiseringsmetoder kan de välja den som bäst passar deras arbetsflöde. Ingen huvudvärk, inga avbrott – det bara fungerar.

Flera sätt att autentisera via Duo:

Enkel autentiseringshantering

Med en intuitiv administrativ instrumentpanel, detaljerad rapportering och en alltid uppdaterad molnbaserad modell, kunde multifaktorautentisering inte vara lättare att hantera.

Blixtsnabb MFA-distribution

Multi-faktor autentiseringslösning som inte är en smärta i nacken att rulla ut. Duo kan läggas till i alla befintliga miljöer eller plattformar, och dess självregistreringsfunktion gör det enkelt för användare att komma igång.

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Jörgen Bood
Säljare IT
Anthon Bäckström
Säljare IT
Andreas Isaksson
Säljare IT

Relaterade Tjänster

TryggA-IT innebär att vi jobbar förebyggande, och säkerställer så inte de traditionella problemställningarna uppstår i er IT-miljö. Tryggt och säkert!
Aktiv IT Partner erbjuder den absolut senaste tekniken inom molnlösningar. Vi erbjuder både alternativ med lokala servrar samt Microsoft Azures utbud inklusive drift och migrering.
Med våra marknadsledande, högpresterande och skalbara infrastrukturtjänster i molnet tillsammans med vår fibertjänst skapar vi vår unika tjänst Närmoln