SKRIVARMILJÖ OCH FÖRBRUKNING

Vi erbjuder alla våra kunder en tjänst där vi på Aktiv IT håller koll på Era skrivare, dess toner/bläckförbrukning och larmar när det är dags att beställa förbrukning.

Vill ni ha en rapport när det är 20% kvar så kan ni få ett automatiserat mail för att själv kunna beställa ny toner i tid innan den tar slut.

Många av våra kunder vill att vi sköter övervakningen och kontaktar er när det är dags, eller till och med skickar ut en ny toner så att det alltid finns en reserv på hyllan hos er som kund. Detta ingår i vår förbrukningsservice och är inget ni betalar extra för när ni köper toner/bläck av oss!

Utöver detta håller den koll på mängden utskrifter på varje skrivare, så att vi kan hjälpa er att optimera skrivaranvändandet så att ni har rätt skrivare på rätt plats. En större skrivare klarar av fler utskrifter/livslängd än en mindre – vår tjänst möjliggör dig som kund att se att ni har rätt produkt för rätt jobb

Vad kostar det mig?

Ingenting – Detta är en tjänst som vi erbjuder alla våra kunder som köper copy/print av oss på Aktiv IT.  Många av våra konkurrenter tar betalt för denna tjänst – Vi ser det som en service!

Fungerar den för alla skrivare?

Jajamensan – Så länge skrivaren är ansluten till ert nätverk så kan vi övervaka den och ha koll på förbrukning och utskriftsmängd. Oberoende av märke och modell!

Hur kommer jag igång?

Vi skapar en användare i vår portal för varje kund, därefter installeras en liten programvara på 2,5Mb på en dator/server hos er som övervakar skrivarna och skickar informationen till oss varje dygn. Programmet installerar ni själva, eller så hjälper vi er kostnadsfritt med det.

Tobias Johansson

Försäljning Supplies
Tel: 0707 95 84 88
tobias.johansson@aktivit.se