Aktiv IT inviger webshopen!

https://shop.aktivit.se/

Erbjudande på Webshopen

Varför lanserar Aktiv IT en Webshop?
Vi vill att våra kunder ska kunna beställa produkter från oss närsomhelst och varsomhelst.
Ibland kommer våra kunder på produkter de behöver utanför ordinarie kontorstid eller vill själva kolla vilka priser vi har på produkterna – och då vill vi kunna finnas där för kunden på deras villkor! Dygnet runt och vare sig kunden sitter på mobilen eller framför sin dator

Hitta det du söker
Vi har försökt göra det så enkelt som möjligt att både söka och navigera i Shopen, och vi förbättrar detta löpande.
Vi kan inte ha alla produkter vi säljer på vår webshop – men de flesta och de vanligaste finns. Det är ca 200000 artiklar i vår webshop i dagsläget- och hittar du inte det du söker kan du alltid nås på via mail eller telefon på alla vardagar.

Vårt mål med webshopen är att underlätta för kunderna att få tag på de produkter de söker, och beställa, följa sin leverans och jämföra med andra

Vi tål att jämföras!
När vi valde att sätta upp en webshop så gjorde vi det medvetna att vi ger oss in i en tuff branch, och vårt mål är att kunna leverera produkter till samma pris som andra webshopar. Ibland kommer detta inte gå, eftersom vissa stora webshoppar dumpar priser på vissa artiklar eller köper in 2000 datorer åt gången av en specialmodell. Men i de allra flesta fall kan vi konkurrera och vara bättre än konkurrenterna eftersom vi kan leverera en närhet, support och installationsstöd som våra kollegor i branchen inte kan leverera
Med våra produkter får ni nämligen inte bara en kartong med en pryl – Du får även med möjligheten att få hjälp om något går fel, har frågor innan eller efter ett köp eller helt enkelt inte har tid att installera det du köpt – Vi finns där med de tjänsterna med!

Så vare sig du beställer en usb-kabel, en dator med Office365 som ska migreras eller ett serverkluster med SAN – så kan vi hjälpa det innan, under och efter köpet!

Hitta dina favoritprodukter enkelt:
Du kan alltid spara dina favoritprodukter i en lista när du är inloggad, och alla dina inköp sparas så du kan gå tillbaka och se vad du beställt tidigare. Vi kan även skapa egna specialpriser till er som ni ser i en egen lista. Exempelvis om ni har 4 olika modeller av skrivare så kan vi skapa en lista så ni snabbt ser alla toner/patroner till dem och kan beställa.

Uppdateringar på webben:
Priserna uppdateras löpande, upp till flera gånger per dag om våra leverantörer ändrar sina priser.
Varje vecka kommer vi uppdatera shopen med olika nya erbjudande eller information om nya produkter som kommit ut på marknaden!

Missa inte våra konfiguratorer som underlättar:
Behöver ni hitta kablage av olika sorter men hittar i djungeln av usb-kontakter, fiberkopplingar eller vad det nu är – Använd vår kabelguide!
Likaså konfiguratorer där du hittar rätt minne till din dator eller rätt toner till din skrivare! Vi har olika guider för det med!
Behöver ni ett minne eller batteri till den bärbara datorn – sök i tillbehörsguiden så hittar du det du söker!

Kund idag?
Är du kund hos oss redan idag så kan vi enkelt genom en knapptryckning skicka ut en första inloggning till er så ni får tillgång till priser mm. Ansök om konto, eller ring eller maila den kontakt ni har på Aktiv IT så fixar vi det!

Inte kund idag?
Även om vi i första hand har satt upp vår webshop med tanke på befintliga kunder så har vi märkt att fler kunder från hela landet hittar till oss, och det går likabra att beställa produkter om ert företag finns i Haparanda eller Ystad! Ansök om ett konto direkt på webshopen så löser vi det och skeppar produkterna till er på bästa sätt! Enda kravet är att det är ett företag och att den obligatoriska kreditupplysningen går igenom!

Passa på att beställa produkter under vår introduktionsvecka då vi har jättekampanjer på utvalda produkter och även skickar med en gåva till de som beställer

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT