Aktiv IT har utsetts till ett superföretag! – Igen!

För andra året i rad kvalar Aktiv IT in på Veckans affärers lista över superföretag. Kraven är tuffa – bara drygt en promille av alla svenska bolag klarar kriterierna.

Bisnode och Veckans affärer tar årligen fram en lista över svenska superföretag som lever upp till flera högt ställda krav när det gäller tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Kraven är så hårda att bara ett fåtal av alla Sveriges bolag klarar att leva upp till dem. Av 430 000 undersökta aktiebolag lyckades bara 717 ta sig in på årets lista. Det motsvarar ungefär en promille av företagen.
Ett av superföretagen på listan är Aktiv IT, med 5 kontor i Värmland.

-Vi är väldigt stolta över att vara med. Det visar att vi är ett stabilt bolag med stark utveckling. Fler och fler upptäcker fördelarna med att Aktiv IT är en stark lokal IT-Leverantör som kan tillhandahålla en helhetslösning för företag och organisationer i alla storlekar!

För att kvalificera sig till listan räcker det inte med att visa bra resultat i ett eller två år, utan man måste ha levt upp till de tuffa kraven fyra år i rad. Aktiv IT lyckades ta sig in på listan redan förra året och gör det nu alltså för andra gången!

-Det betyder att vi visat starka siffror över tid och att vår affärsidé fungerar. Det är skönt att få det svart på vitt på det här viset, i en oberoende undersökning, säger Tomas Björn och Peder Björklund som äger företaget.

Aktiv IT grundades 2006 och hjälper företag och organisationer med IT-Lösningar på mängder av olika sätt. Under sommaren togs nästa steg i utvecklingen då företaget förvärvade Sharp Värmland och kan nu även leverera Copy/Printlösningar, Kassasystem och AV-Utrustning samt alla dess tillbehör och förbrukning. Kunderna gillar att ha en leverantör – och nu kan vi sköta helheten för de som önskar det!

Det är det femtonde året i rad som Bisnode och Veckans affärer tar fram listan ”Superföretagen”.

Den röstas inte fram av någon jury, utan bygger på bokslutsinformation från alla svenska aktiebolag som omsatte mer än tio miljoner under fjolåret. Information som sedan viktas och analyseras noggrant.

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT