Aktiv IT vinner upphandling hos Säffle kommun!

Nu kan vi stolt meddela att vi under våren vunnit ännu en upphandling hos en värmländsk kommun. Vi har fått förnyat förtroende att hjälpa Säffle kommun med skrivare och kopiatorer under de kommande åren!

Vinsten av upphandlingen innebär att vi under de kommande åren kommer hjälpa Säffle kommun att fasa ut deras gamla skrivare till nya moderna skrivare samt stå för service och support för kommunens drygt 100-tal maskiner som de har idag. Ett förtroende vi är oerhört stolta över att få och vilket innebär att vi kan fortsätta förvalta ett samarbete mellan oss och Säffle kommun som vi byggt upp under flera år.

”Det är alltid kul när man vinner en upphandling, det ger en trygghet för kunden då de går med en aktör de känner sig trygga med. En upphandling ger även oss som leverantör en trygghet i att veta att kunden valt oss utifrån vår kompetens, kunskap och sortiment”, säger Tomas Björn, VD Aktiv IT Partner.

Kommuner runt om i Värmland har funnits med bland våra kunder i många år, där vi hjälpt till med stort och smått kring deras IT-drift, skrivare och utbildningsbehov hos personalen. Med våra rötter i Värmland känns det alltid extra roligt när vi får hjälpa våra kommuner runt om i landskapet med deras IT-drift. Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete mellan oss och Säffle kommun och tackar än en gång för förtroendet!

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT