Nyheter

Vi lanserar våra nya kundteam

Vi har de senaste åren växt och känner att vi behöver komma närmare er som kunder. Därför kommer vi från och med nu att tilldela alla kunder ett kundteam med ett mindre antal personer som känner kundernas miljö bäst.

Det kommer leda till att Du som kund får träffa någon som känner just ert företag bra, och får den hjälp du behöver! Helst vill man kontakta samma person varje gång, men om den personen har semester, är sjuk eller sitter hos annan kund just då kan du som kund bli stående väntandes. Därför har vi valt att arbeta i kundteam där varje team ansvarar för en grupp av våra kunder. På så sätt kommer ni ha tillgång till flera tekniker som har koll på just ert företag och era lösningar som kan hjälpa er.. 

Inom kort kommer alla våra kunder få ett mail från oss på Aktiv IT med ett telefonnummer ni når ert team direkt på samt information om hur ni kontaktar just ert kundteam. Ni kommer även få information om de personer som ingår i just ert kundteam, så ni kan känna er trygga när ni kontaktar oss i framtiden.

Vi har delat upp kunderna efter vart ni är placerade rent geografiskt och utifrån vilka personer ni är vana att träffa. Förhoppningen är att ni ska känna er lika omhändertagna som vanligt och att ni får ett mindre team med personer som ni når enkelt genom ett mail eller telefonsamtal, eller allra helst ute hos er som kunder!

Utöver våra nya kundteam har vi även tagit fram tre kompetensteam, där vi samlat tekniker med spetskompetens inom tre områden, Cloud & Education, Kommunikation och SoC. Dessa tre kompetensteam kommer stötta och hjälpa kundteamen, och er som kunder, vid behov inom sitt respektive specialistområde

Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med er! 

Anders Västsäter, Teamchef

Stefan Ihlberg

Andreas Ottesen

Axel André

Daniel Ruus

Mikael Knape

Mikael Blom

Peder Björklund

Dan Södersten

Stefan Nilsson

John-John Matsson

Petter Johansson, Teamchef

Axel Grundström

Markus Landin

William Sjökvist

Amanda Gull

Joakim Amundsen

Anders Eriksson

Truls Gulwer

Magnus Swahn

Mathias Ohlsson

Jennifer Eriksson, Teamchef

Erik Nilsson

Pontus Bengtsson

Christian Skanse

Jon Wikström

Moa Skanse

Tom Knapköyen

Simon Strandberg

Kevin Wallöe

William Westmark

Roger Karlsson

Ankido Ochana

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT