Nyheter

Väkommen till servicedesk Pontus!

Vår servicedesk får förstärkning i form av Pontus Bengtsson. En IT-intresserad värmlänning som längtat tillbaka till IT världen.

Innan han kom till oss var jobbade han som CNC operatör på Stora Enso, men kände att det var dags för något nytt.

“Jag har längtat efter att få jobba med något jag tycker är intressant, men också att få hjälpa andra”, säger han när vi frågade vad som gjorde att han sökte sig till Aktiv IT. “Dessutom har jag hört väldigt bra saker om företaget, det verkar helt enkelt som ett skönt företag”, fortsätter han. Och där har han ju inte fel!

När han inte pysslar med datorer och IT är det familjen som framför allt tar upp tiden. Men när det finns tid spelar han gärna musik också, mer specifikt gitarr. Han berättar att han har ett projekt igång med en kompis, “men det ligger lite på paus för tillfället, vi båda fick barn och då blev det en naturlig paus” berättar han. Inriktningen på musiken som produceras är bred, “det är en mix av skate/punk/rock men som på senaste tid gått allt mer åt alternativ rock, lite svårt att beskriva” fortsätter han.

Och den musikstilen matchar väl in med den senaste konserten han var på, som var Blink 182. Som är ett av hans favoritband “det var dom som väckte mitt musikintresse. Så det var riktigt häftigt att få se dom live” delar han med sig av.

Vi hoppas Pontus ska trivas hos oss. Varmt välkommen!

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT