Kampanjer

Vi jobbar förebyggande och säkerställer er IT-miljö.

Skapa en säker och väl fungerande arbetsmiljö.
Oftast är det svårt att ha full kostnadskontroll
när det kommer till underhåll och drift av IT-miljön.
Att överblicka fasta kostnader är en sak, dolda kostnader en helt annan. En långsiktig planering och full kontroll är nödvändigt för att skapa en säker och väl fungerande arbetsmiljö.
Såhär fungerar det

Helhetskoncept

Genom TryggA-IT tar vi ett garanterat helhetsåtagande för er IT-drift. Genom vårt unika koncept som bygger på ett proaktivt arbetssätt.

Regelbunden uppföljning

Genom att ge er en överlägsen kontroll över IT-miljön så får ni tydlig information och kan i god tid planera för framtida åtgärder.

Proaktiv och automatiserad IT-drift

Aktiv IT erbjuder en proaktiv och automatiserad IT-drift. Vi ser till att er IT-miljö alltid är uppdaterad, säker och tillgänglig.

Övervakning

En agent installeras på samtliga enheter i nätverket. Det möjliggör att vi kan utföra alltifrån inventering och remote-styrning till övervakning och proaktiv IT-drift.

Vi säkrar din IT-Drift genom TryggA-IT

Övervakad IT-Drift från 29:-/mån

Se vad våra kunder säger om våra IT-drift lösningar

"Aktiv IT ställer alltid upp"
Aktiv IT har hjälpt oss under många år med alla IT-relaterade frågor. Mycket av våra kontakter sker schemamässigt men det känns tryggt att veta att de gånger något akut händer ställer Aktiv IT alltid upp. Förutom den kunskap de har uppskattar vi den lokala förankringen mycket.
Fredrik Eriksson
VD, Aircoil AB
"Support, trygghet och säkerhet"
Edeco ligger långt framme inom IT/digitalisering och vi har alltid varit mycket kritiska i vårt val av IT leverantörer. Vårt samarbetet med Aktiv IT har nu pågått i flera år och vi är väldigt nöjda med den support, trygghet och säkerhet som erbjuds. Tillsammans med Aktiv IT har vi genomfört flera affärsstrategiska förändringar som positivt fört företaget framåt. Vi ser fram emot flera utvecklande år tillsammans.
Anders Höög
VD, Edeco Tools AB

Kom igång med tjänsten

Vi hjälper dig gärna med att komma igång med tjänsten.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT