Kampanjer

Aktiv IT är experter på enkla och säkra videomöten

Du får tekniken som ger dig rätt verktyg för att samarbeta och dela information oberoende av var du är. Varje dag sker en mängd olika typer av möten där alla är unika och har olika förutsättningar, syfte och deltagare. Vi har en lösning för alla.

Några som litar på Sharps lösningar

På dina villkor.
Mac eller PC.

Våra möteslösningar är plattformsoberoende. Du kan använda olika programvaror som Skype for Business, Microsoft Teams eller det ni använder idag. Det spelar ingen roll vilken dator eller operativsystem – anslut trådlöst eller med USB-C och du får ström, nätverk samt ljud och bild i en sladd.

Enkelt varje gång.

Du behöver bara trycka på en knapp för att starta ditt videomöte. De andra ringer in eller ansluter via dator, med en app i mobilen eller surfplattan. Alla deltagare kan självklart dela sin skärm. Smidigt, eller hur?

Det är säkert att använda våra lösningar.

Datatrafiken är krypterad och hanteras på egna servrar för bättre kontroll och förhindrar obehöriga att ta del av informationen. Plattformen är mycket driftsäker och tillgänglig till 99,999%* vilket innebär oplanerade driftstopp på mindre än 6 minuter på ett helt år.

Helhetsansvar

Det ingår alltid leverans och installation.

Säkerhet

Följer självklart GDPR och andra regler inom EU.

Support

Ring oss – vi svarar oftast inom 1 minut. 0570-120 40

BOKA DEMO MED OSS

Planera ditt mötesrum med skärm och komplett videoutrustning fr. 549:-/mån

UNIKA MÖTEN I OLIKA RUM

Redo för enkla samarbeten?

Planera ditt mötesrum med skärm och komplett videoutrustning fr. 549:-/mån

Se vad kunderna säger om våra konferenslösningar

"Förtroende och kunnande"

Säffle Kommun
Vårt samarbete bygger på förtroende och kunnande där vi under lång tid haft nöjet att genomföra många inköp A/V-produkter till våra konferens- och arbetsrum.
Fredrik Ferger
Säffle Kommun

"Bred kunskap och stort engagemang"

Westra Wermlands Sparbank
Aktiv It Partner är en samarbetspartner som ligger i framkant gällande tekniskt kunnande, produkter och tjänster. Snabba leveranser, bred kunskap kombinerat med stort engagemang är det som gör oss väldigt nöjda med det samarbete vi har idag.
Urban Andersson
Westra Wermlands Sparbank

Vinnaren. Världens första.

Världens första Microsoft certifierade Windows collaboration display från Sharp är nästa generations interaktiva skärm med 4K-upplösning. Den uppfyller Microsofts specifikationer och fungerar dessutom perfekt tillsammans med Microsoft Office 365.

Samarbete i stor skala.

Dela, spara och jobba via skärmen oavsett om det är ett videomöte eller inte. Som vanligt kan du stryka under, ringa in och skriva noteringar direkt på skärmen med dina fingrar eller en penna för smidig användning och bättre precision.

Vi på Sharp vill inspirera dig att hitta nya sätt att samarbeta, vara kreativ och lära känna andra – oavsett om du arbetar på ett större företag eller är egenanställd. Res mindre. Möt fler.

Videomöten är mer effektivt.

Använd olika ytor till olika typer av möten. Litet eller stort, spontant eller bokat med få eller många deltagare – alla kan se och höra. Med videomöten blir det mer fokuserat och avgränsat med tydlig början och slut.

Vi hjälper dig med ditt mötesrum!

Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Mathias Engelbrektsson

Försäljning
Tel: 054808994
mathias@aktivit.se

Marcus Rask

Försäljningsansvarig IT
Tel: 054808997
marcus@aktivit.se

Andreas Isaksson