Jobba med oss

ENTUSIASM OCH ENGAGEMANG

Aktiv IT söker ständigt kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten hos våra kunder och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Vi tror att det finns en koppling mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder.

Det är därför vår bestämda uppfattning att ska man leverera toppresultat, måste man också ha en bra arbetsplats. Om du väljer att jobba hos oss så kommer du till en trygg arbetsgivare och ett stabilt och lönsamt företag.
Du får ett flexibelt och varierande arbete, en bred tjänst där du kan utveckla din roll och en arbetsplats med god stämning och ett gott gäng.

Vi söker ännu en medarbetare till vårt dynamiska team!

Hos oss har du möjlighet till uppdrag som expertkonsult i digitaliseringsprojekt hos våra intressanta kunder. Våra uppdrag ställer höga krav på modern och avancerad webbutveckling, säkerhet och kontinuerliga leveranser. I rollen som Office 365/SharePoint-utvecklare kommer du att arbeta i olika typer av projekt med att ta fram den bästa möjliga lösningen på varje utmaning. Du kommer bli inkluderad i projekt där helt nya lösningar ska implementeras eller i andra fall där en redan befintlig miljö ska vidareutvecklas. För oss är inga lösningar omöjliga och vi hoppas att du vill vara med och påverka hur dessa ska utformas. Vi arbetar agilt och har löpande avstämningar både internt och mot kund för att arbeta så smart och effektivt som möjligt.

Aktiv IT Partner söker en utvecklare inom Office 365 / SharePoint.

Vem är du?

  • Du har god erfarenhet och kompetens inom Azure, Office 365, SharePoint, PowerApps, och andra Microsoft-baserade produkter.

  • Du är nyfiken, driven och brinner för att dela kunskap med kollegor och personer i din omgivning

  • Du vill jobba med agila metoder

  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  • Har du tidigare erfarenhet av att vara konsult är det ett plus

  • Likaså utbildningserfarenhet rankas högt då vi genomför utbildningar i de produkter och tjänster vi utvecklar och säljer.

  • Driver du eget företag kan vi även se en lösning där du går in som underkonsult inledningsvis

Vilka är vi?

Aktiv IT Partner består idag av en koncern med tre tätt sammanlänkande bolag. Vi arbetar med konsultarbete, produktförsäljning samt utbildning inom IT.

Vi är idag 36 medarbetare och bolagen omsätter knappt 70 miljoner per år i nuläget. Vi har kontor på flera orter i Värmland och arbetet bedrivs både på kontor, hemmakontor och ute hos kund.

På Aktiv IT får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter.

Som medarbetare på Aktiv IT är du intresserad av teknik men sätter kundernas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt.

Sök nu!

Vi har flera spännande uppdrag på gång hos kunder redan nu,
och kan vara igång snabbt om vi hittar rätt kandidat för uppdraget!

Ansök enkelt genom att skicka ett mail till jobb@aktivit.se

Har du frågor kan du kontakta vår VD Tomas Björn genom adressen tomas@aktivit.se