ENTUSIASM OCH ENGAGEMANG

Aktiv IT söker ständigt kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten hos våra kunder och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Vi söker nu en säljare till affärsområdet Copy/Print i bolaget Aktiv IT Partner DocuCash AB.

Som Säljare hos Aktiv IT får du fria händer att utveckla marknaden inom vårt Affärsområde Copy/Print och du driver hela säljprocessen med hjälp av dina kollegor. Det handlar om att ta fram moderna lösningar som innefattar både hårdvara men även dokumenthanteringslösningar och mjukvaror.

Ditt huvudsakliga ansvar är att hjälpa våra kunder till en rationell och kostnadseffektiv dokument/IT-miljö. I din roll som Säljare har du ansvar för befintliga kunder men du kommer även att bearbeta nya kunder inom ditt distrikt. Du ansvarar själv för prospektering av marknaden, och som säljare drivs du av att göra affärer. Du uppfyller kundernas behov dagligen då det som säljare på Aktiv IT krävs att man har stort kundfokus och du har eget ansvar för att genomföra offert- och avtalsskrivning.

Vid ett etablerat samarbete är du den som är ytterst ansvarig för leverans till kund och arbetar kontinuerligt med uppföljning för att säkerställa kundnöjdheten. I rollen som Säljare har du möjlighet att påverka din egen lön och bra prestationer belönas. Som Säljare på Aktiv IT rapporterar du veckovis samt registrerar din aktivitet i företagets CRM-system.

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för försäljning mot nya och befintliga kunder
  • Budgetansvar egen försäljning

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av B2B ifrån branschen (meriterande, ej krav)
  • Idrottsbakgrund (meriterande, ej krav)
  • Affärsdriven
  • Ambitiös – Långsiktig – Lagspelare
  • B-körkort (krav)

Personliga egenskaper

För att passa för denna roll krävs det att du är engagerad och driven.
Du drivs av att göra affärer och hitta de bästa lösningarna för den kund du har framför dig.

Övrigt om rollen

För rätt person är det här en tjänst med mycket goda utvecklingsmöjligheter och du kommer arbeta tillsammans med 35 kollegor i olika roller som hjälps åt med att hitta lösningar för kundens behov.

Sök nu!

Tror du att du är rätt person för oss?

För mer information om tjänsten kontakta oss via jobb@aktivit.se eller kontakta Tomas Björn på 0730755626. Tjänsten är en tillsvidareanställning om heltid. Önskat tillträde så snart som möjligt, urval sker löpande.

Ansök enkelt genom att skicka ett mail till jobb@aktivit.se

Vi tror att det finns en koppling mellan nöjda medarbetare och nöjda kunder.

Det är därför vår bestämda uppfattning att ska man leverera toppresultat, måste man också ha en bra arbetsplats. Om du väljer att jobba hos oss så kommer du till en trygg arbetsgivare och ett stabilt och lönsamt företag.
Du får ett flexibelt och varierande arbete, en bred tjänst där du kan utveckla din roll och en arbetsplats med god stämning och ett gott gäng.

Vilka är vi?

Aktiv IT Partner DocuCash AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Företaget ingår i Aktiv IT Partner gruppen med en omsättning på ca 70 miljoner kronor inom IT-produkter, konsulttjänster, Copy/print, Kassasystem och utbildningar. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av produkter, tjänster och konsultverksamhet. Bolaget har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion.

Har du frågor kan du kontakta vår VD Tomas Björn genom adressen tomas@aktivit.se