Entusiasm och engagemang

Aktiv IT söker ständigt kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten hos våra kunder och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Ledig Tjänst

Supporttekniker, 1st/2nd line

Gillar du att ha kundkontakt och har en naturlighet för att ge god och professionell service som gör skillnad? Har du lätt för att sätta dig in i andra människors vardag och gillar att hjälpa andra genom ett lösningsfokuserat förhållningssätt? Samt ha roligt på jobbet? Då kan detta vara precis rätt jobb för dig!

Ditt uppdrag

Dina arbetsuppgifter i vår servicedesk kommer bestå av att ta emot felanmälningar och registrera ärenden.  Din funktion går ut på att vara en trygghetspunkt för våra kunder. Du kommer göra felsökning och tillämpa kända lösningar för att snabbt återställa användarens problem. Din roll innefattar även administration av konton och du har behörigheter till olika system t.ex. Active Directory, Exchange, VPN m.m. Då vi är en helhetsleverantör innebär det att frågorna och begäran från kunder skiftar kraftigt.

Som supporttekniker kommer du aktivt hålla dig uppdaterad kring kundens interna system.

I rollen som IT Supporttekniker – 2nd Line kommer du att:

Arbeta med det bästa av två världar, både teknik och människor där arbetstiden är förlagd till skift, inklusive beredskap.

Du ingår i ett team er där ni arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål.

Du har kontinuerlig kundkontakt samt även interna kontaktnät så en social och kommunikativ grund är av stor vikt i rollen.

I din roll hjälper du våra användare med olika typer av IT-relaterade problem via telefon, mail och fjärrstyrning.

I din roll kommer du dagligen göra skillnad i våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig:

En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.

En viktig roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Aktiv IT och för våra kunder.

Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med våra samarbetspartner Microsoft, Acronis, Veam, VMWare med flera.

Vi tror att du:

Som person är du stresstålig, strukturerad och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. Du är servicefokuserad och social med god kommunikativ förmåga.  Din karakär avspeglar även nyfikenhet, ansvar, engagemang och samarbete. Du har förståelse för att supportrollen representerar företagets ansikte utåt mot kund och dennes första kontakt med oss som leverantör och samarbetspartner. I denna roll  behöver du kunna behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.

För denna roll ser vi gärna att du har minst 1 års erfarenhet av arbete i servicedesk eller teknisk support. Vi ser också att du har arbetat ärendehantering samt telefonvana. Du har god förståelse för infrastruktur och arbete med servrar och även kunskaper inom Windows Server, AD, M365 och nätverk. Meriterande är kunskaper inom Wifi, Intune, Azure, brandväggar och backup.

På Aktiv IT får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: 100%

Arbetsort: Vi har idag kontor på flera platser i Värmland och är flexibla kring placeringen av våra anställda.

Meriterande:

  • Körkort
  • Erfarenhet av ett eller flera ärendehanteringssystem
  • Erfarenhet från nätverk och brandväggshantering
  • God kännedom och hantering av ITIL
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök nu!

Tror du att du är rätt person för oss?

Ansök enkelt genom att skicka ett mail till jobb@aktivit.se
Har du frågor kan du kontakta vår VD Tomas Björn genom adressen tomas@aktivit.se

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.