Entusiasm och engagemang

Aktiv IT söker ständigt kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten hos våra kunder och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Ledig Tjänst

Servicetekniker Copy/Print

I rollen som Servicetekniker hos Aktiv IT ser vi dig som serviceinriktad, pedagogisk och tycker om att arbeta med teknik samt människor. Du kommer att arbeta med både hård- och mjukvara för små och stora skrivare. Du har Värmland som arbetsområde och utgår ifrån Karlstad.

Ditt uppdrag

För rollen som Servicetekniker söker vi dig som är serviceinriktad, pedagogisk och tycker om att arbeta med teknik samt människor. Du hanterar kunden på ett professionellt och trevligt sätt samtidigt som du klarar av installationer samt felsökning även under stressade situationer.

Som person tar du ansvar för och levererar service av god kvalitet. För denna tjänst är det meriterande om du arbetat med skrivare tidigare samt att du har ett stort intresse av att utvecklas vidare, därför är en vilja att lära sig nya saker viktigt.

Vi söker dig som är

Social

Driven

Lättlärd

Lösningsorienterad

Meriterande med erfarenhet inom print

Vi erbjuder dig:

En kul roll i ett härligt team där du bidrar, är delaktig och kan påverka.
En viktig roll med möjlighet att göra stor skillnad för både Aktiv IT och för våra kunder.

Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med våra samarbetspartner Sharp, HCP, Ascendo med flera.

Vi tror att du:

Har en hög servicenivå, social och kommunikativ förmåga och vet att supportrollen innebär att vara företagets ansikte utåt mot kund och dennes första kontakt med oss som leverantör och samarbetspartner. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken i din natur, ansvarstagande, driven och gillar att samarbeta med andra. Att kundfokus ligger högt för dig tror vi är en självklarhet likaväl som att ta personligt ansvar. I denna roll behöver du kunna behärska svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift.

För denna roll ser vi gärna att du har erfarenhet inom teknisk support och kan lära dig såväl teknisk felsökning och programsupport.

På Aktiv IT får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: 100%

Arbetsort: Vi har idag kontor på flera platser i Värmland och är flexibla kring placeringen av våra anställda. Vi ser helst en placering i Karlstad då majoriteten av vår Copy/Print personal utgår därifrån

Krav:

  • Körkort

Meriterande:

  • Erfarenhet av B2B ifrån branschen
  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Sök nu!

Tror du att du är rätt person för oss?

Ansök enkelt genom att skicka ett mail till jobb@aktivit.se
Har du frågor kan du kontakta vår VD Tomas Björn genom adressen tomas@aktivit.se

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.