Entusiasm och engagemang

Aktiv IT söker ständigt kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare, som vill vara med och utveckla verksamheten hos våra kunder och bidra till att vi håller hög kvalitet och når våra högt uppsatta mål.

Lediga Tjänster

IT Konsult

Aktiv IT designar, implementerar och driftar kompletta IT-lösningar i molnet med hostade servrar samt lokala servers som en del av företagets infrastruktur.

Vi söker nu en säljare till affärsområdet Copy/Print i bolaget Aktiv IT Partner DocuCash AB.

Som Säljare hos Aktiv IT får du fria händer att utveckla marknaden inom vårt Affärsområde Copy/Print och du driver hela säljprocessen med hjälp av dina kollegor. Det handlar om att ta fram moderna lösningar som innefattar både hårdvara men även dokumenthanteringslösningar och mjukvaror.

Ditt huvudsakliga ansvar är att hjälpa våra kunder till en rationell och kostnadseffektiv dokument/IT-miljö. I din roll som Säljare har du ansvar för befintliga kunder men du kommer även att bearbeta nya kunder inom ditt distrikt. Du ansvarar själv för prospektering av marknaden, och som säljare drivs du av att göra affärer. Du uppfyller kundernas behov dagligen då det som säljare på Aktiv IT krävs att man har stort kundfokus och du har eget ansvar för att genomföra offert- och avtalsskrivning.

Vid ett etablerat samarbete är du den som är ytterst ansvarig för leverans till kund och arbetar kontinuerligt med uppföljning för att säkerställa kundnöjdheten. I rollen som Säljare har du möjlighet att påverka din egen lön och bra prestationer belönas. Som Säljare på Aktiv IT rapporterar du veckovis samt registrerar din aktivitet i företagets CRM-system.

Arbetsuppgifter

  • Ansvar för försäljning mot nya och befintliga kunder
  • Budgetansvar egen försäljning

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av B2B ifrån branschen (meriterande, ej krav)
  • Idrottsbakgrund (meriterande, ej krav)
  • Affärsdriven
  • Ambitiös – Långsiktig – Lagspelare
  • B-körkort (krav)

Personliga egenskaper

För att passa för denna roll krävs det att du är engagerad och driven.
Du drivs av att göra affärer och hitta de bästa lösningarna för den kund du har framför dig.

Övrigt om rollen

För rätt person är det här en tjänst med mycket goda utvecklingsmöjligheter och du kommer arbeta tillsammans med 35 kollegor i olika roller som hjälps åt med att hitta lösningar för kundens behov.

Sök nu!

Tror du att du är rätt person för oss?

Ansök enkelt genom att skicka ett mail till jobb@aktivit.se
Har du frågor kan du kontakta vår VD Tomas Björn genom adressen tomas@aktivit.se