HELPDESK

Svensk lokal support

Aktiv IT:s support är vår stolthet. Målsättningen är tydlig; Aktiv IT ska tillhandahålla Nordens bästa support och helpdesk. Med det menar vi professionella IT-specialister med en bred teknisk kompetens. Tillgänglighet varje dag, och möjligheter till kontakt dygnet runt om avtalet tillåter. Så känn er trygga – Aktiv IT finns alltid till hands.

Vi erbjuder allt från professionell användarhjälp till avancerad IT-hjälp för företag och organisationer. Vår Service Desk är svensktalande och finns i Värmland och har stor samlad kompetens och erfarenhet. Vi erbjuder:
-1-line till 3-line support
-SPOC (Singel Point Of Contact)
-På plats support, vi kommer även ut och supporterar på plats.

Vi tar hand om er IT-miljö och IT support!

Med Aktiv IT:s support har du tillgång till effektiv och snabb support.
Genom vår Helpdesk och duktiga medarbetare hjälper vi er med felsökning, rådgivning, installation och konfiguration.
Vi utgår alltid ifrån era behov, vad ni vill åstadkomma och vilka förutsättningar ert företag har. Genom vårt engagemang jobbar vi tillsammans med våra kunder vilket leder till affärsmässiga och långsiktiga resultat. Nyckelord för oss i arbetet är samarbete, ärlighet, professionalism och långsiktighet. Vi är experter på IT support, oavsett om vi utför support lokalt hos våra kunder eller via remoteuppkoppling.
Vårt jobb är att se till att er lokala IT-miljö fungerar på bästa sätt och att ni får mesta möjliga utdelning på er investering. Vi hjälper er med support, infrastrukturplanering, inköp, rådgivning i IT-frågor och vi effektiviserar och förenklar.
För att våra kunder skall ni känna sig trygga erbjuder vi även avtal som reglerar hur många besök på plats per vecka vi gör, hur långa inställelsetider vi har eller på vilket sätt er miljö skall övervakas. Vi ser till att ni får de lösningar ni behöver, till rätt priser. Vi kompletterar lokal infrastruktur med cloud/hostade lösningar såsom Co-Location, serverhyra, Hosted Exchange, Citrix, virtuella servrar, fiberförbindelser, internetaccesser och mycket mer.
Kontakta oss för att diskutera era behov kring IT support där vi erbjuder gratis rådgivning.

Fördelar

Rådgivning
Snabba svarstider
Helpdesk
Personlig kontakt
Proaktiv övervakning

Mathias Engelbrektsson

Försäljning
Tel: 0730 890 161
mathias@aktivit.se

Marcus Rask

Försäljning
Tel: 070 250 07 74
marcus@aktivit.se