Nyheter

Aktiv IT Partner är Årets ISV Partner 2023

Torsdagen 23e maj ägde den första upplagan av ALSO Cloud Connect rum och självklart var vi på plats. Dagen var fylld av intressanta föredrag från branschledare, nätverkande med leverantörer och kollegor och även prisutdelningar inom olika kategorier.

ALSO bjöd in till en dag där fokus låg på molntjänster, säkerhet och framtiden. Vi har ett stundande NIS2 direktiv som kommer påverka ett flertal branscher och leverantörer samtidigt som AI rör sig framåt i snabb takt. Så dagens tema var definitivt aktuellt och i ropet. Dagens spenderades på Södra teatern i Stockholm, som visade sig från sin absolut finaste sida dagen till ära. Föreläsarna avbytte varandra och guidade oss igenom Copilot, miljöpåverkan, hur man kan skydda sig mot cyber brottslighet och självklart NIS2 direktivet.

Vi på Aktiv IT Partner var nominerade inom kategorin årets ISV partner 2023, ett pris vi dessutom fick äran att lämna dagen med! Något vi är väldigt glada och tacksamma över. Priset kom med följande motivering från ALSO:

Årets ISV Partner 2023 har utmärkt sig genom att leverera skräddarsydda och högkvalitativa lösningar som kombinerar flera produkter och tjänster från ALSO:s breda utbud av leverantörer. Deras förmåga att navigera och dra fördel av det mångfaldiga utbudet på plattformen är imponerande. ALSO är stolta över att tilldela Årets ISV Partner 2023 till Aktiv IT Partner och tackar samtidigt för det goda samarbetet under det gångna året

Stort tack ALSO för både priset, den fina nomineringen och det fina samarbetet vi haft under många år samt den härliga dagen ni anordnade! ALSO Cloud Connect 2024 gav oss både inspiration, insikt och många nya idéer såväl som nya kontakter.

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT