Aktiv IT erhåller utmärkelsen gasellen

Aktiv IT har utsetts till Gasellföretag för tredje året och fortsätter att växa i omsättning och personal. Det hela firas med tårta på alla kontor under dagen!

I och med vår raska tillväxt har vi blivit utsedda till Gasellföretag även i år, vilket betyder att vi klarat kriterierna för utmärkelsen hela tre år!

Det hela firas på årets stora Gasellgala, som i år är digital. Vi är superstolta över utmärkelsen som delas ut av @digasell.

Vad är Gasellpriset och ett Gasellföretag?

Varje år utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i Sverige och ser till att de få berömmelse för sitt hårda arbete och sin framgång.
Syftet med Di Gasell är att hylla och stödja svenskt näringsliv och företagare.

Genom Gasellpriset motiverar de fler att våga satsa för att växa, inspirerar entreprenörer och lyfter fram goda förebilder.

Genom Gasellundersökningen rankar Di Gasell Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län och det är mindre än 1 % av Sveriges aktiebolag som uppfyller kraven som gasellföretag. Väldigt få har som Aktiv IT lyckats med det tre gånger!

Ett Gasellföretag är alltså ett företag som är litet och snabbväxande, som skapar flest nya jobb.Läs gärna mer på https://gasell.di.se/om-di-gasell/

Log4j – Ett stort säkerhetshot

De senaste dagarna har det dykt upp mycket varningar i media om något som heter Log4J. Det kan vara så att ni får frågor från

Aktiv IT – Ett Superföretag!

Det Kanske inte kommer som en nyhet – men vi är ett superföretag! Såpass mycket att DnB gett oss utmärkelsen för fjärde året i rad.

Vi hjälper dig!

Mathias Engelbrektsson

Försäljning
Tel: 054808994
mathias@aktivit.se

Marcus Rask

Försäljningsansvarig IT
Tel: 054808997
marcus@aktivit.se

Andreas Isaksson