Nyheter

Aktiv IT erhåller utmärkelsen gasellen

Aktiv IT har utsetts till Gasellföretag för tredje året och fortsätter att växa i omsättning och personal. Det hela firas med tårta på alla kontor under dagen!

I och med vår raska tillväxt har vi blivit utsedda till Gasellföretag även i år, vilket betyder att vi klarat kriterierna för utmärkelsen hela tre år!

Det hela firas på årets stora Gasellgala, som i år är digital. Vi är superstolta över utmärkelsen som delas ut av @digasell.

Vad är Gasellpriset och ett Gasellföretag?

Varje år utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i Sverige och ser till att de få berömmelse för sitt hårda arbete och sin framgång.
Syftet med Di Gasell är att hylla och stödja svenskt näringsliv och företagare.

Genom Gasellpriset motiverar de fler att våga satsa för att växa, inspirerar entreprenörer och lyfter fram goda förebilder.

Genom Gasellundersökningen rankar Di Gasell Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län och det är mindre än 1 % av Sveriges aktiebolag som uppfyller kraven som gasellföretag. Väldigt få har som Aktiv IT lyckats med det tre gånger!

Ett Gasellföretag är alltså ett företag som är litet och snabbväxande, som skapar flest nya jobb.Läs gärna mer på https://gasell.di.se/

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT