Nyheter

Aktiv IT är än en gång ISO certifierade!

För 6e året i rad kan Aktiv IT titulera sig som ett ISO certifierat bolag inom tre olika kategorier. Tisdagen 21 november 2023 blev det klart att vi certifierat oss i ISO 9001, 14001 och 45001, något vi är oerhört stolta över!

För vår verksamhet är detta ett kvitto på det kort- och långsiktiga jobb som vi gör för att bygga en hållbar organisation med arbetssätt i absolut toppklass lönar sig. Dessa certifieringar innebär att det arbete vi lägger ner dagligen på leverans av produkter och tjänster görs på ett kvalitetssäkrat sätt.” Säger Tomas Björn, VD.

Under två dagar har vi haft revisorer hos oss på våra kontor som har finkammat vår organisation, hur vi arbetar, vårt miljötänk och mycket mer. Dom har gått på djupet i våra processer och vilka system vi använder. Detta arbete i kombination med samtal med medarbetare har gett revisionerna en grundlig bild av vårt företag och ligger som grund till certifieringarna. Och slutresultatet talar för sig själv, då vi än en gång ISO certifierat oss i ISO 9001, 14001 och 45001.

Slutsatsen av revision blev följande:

Aktiv IT-partner är ett framåt företag med imponerande hjälpsystem för att bedriva sin verksamhet. ISO 9001, 14001 och 45001 är väl implementerat i systemet och kraven uppfylls med råge. Förbättringsarbetet är mycket bra

Otroligt fina ord som vi är väldigt stolta över, precis som vi är stolta över vårt företag och våra kollegor som tagit oss dit vi är idag. Tillsammans bygger vi företaget vi trivs på.

Marcus Rask, försäljnings-och marknadschef, reagerar såhär på de rykande färska certifieringarna; “Certifieringarna är ett bevis på att vi på Aktiv IT jobbar, levererar tjänster och produkter till våra kunder av absolut högsta kvalitet. För oss är det viktigt att anställda trivs och utvecklas hos oss och framför allt har roligt på jobbet, utan att tumma på kvaliteten.”

Vad är ISO 9001, 14001 och 45001?

ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning för verksamhetsprocesser i ett företag eller en organisation. Ett kvalitetsledningssystem beskriver hur du ständigt förbättrar och justerar din verksamhet för att möta kundernas behov.

ISO 14001 är en standard för miljöledningssystem. samlingsnamnet för de standarder som handlar om miljöledning. Miljöledningssystemet utgör därefter ett verktyg som ska underlätta arbetet i organisationen och standarderna ger en arbetsmodell för ständiga förbättringar.

ISO 45001 är en internationell ledningssystemstandard för arbetsmiljö. Den hjälper organisationer med systematiskt arbetsmiljöarbete och ställer bland annat krav kring säkerhet, organisatorisk och social arbetsmiljö samt ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet.

Vi hjälper dig!

Hör gärna av dig med frågor eller funderingar.
Kontakta en av våra medarbetare nedan, eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig direkt.

Marcus Rask

Sälj och Marknadschef

Mathias Engelbrektsson

Inköpschef/Säljare IT

Andreas Isaksson

Säljare IT

Anthon Bäckström

Säljare IT